Bu Yöntemle Yüzünüze Nur İnecek! Kore Tarifi ile Süt Gibi Bir Tene Sahip Olun

Bu Yöntemle Yüzünüze Nur İnecek! Kore Tarifi ile Süt Gibi Bir Tene Sahip Olun

Kimileri bronz bir tene sahip olmak isterken kimileri ise bembeyaz süt gibi bir yüze ve tene kavuşmak ister. Bunun içinse tonlarca para harcamaktan çekinmez. Şimdi paranız cebinizde kalsın evde kolay ve pratik bir yöntemle beyazlayın. Şimdi vereceğimiz bu Kore tarifi ile yüzünüze adeta nur inecek. Marilyn Monroe güzelliği ve beyazlığı ile ortalığı kavuracaksınız. İşte Kore usulü beyazlama formülü

Güneş ışınlarından hoşlanmayanlar çok fazla etrafımızda. Özellikle Kuzey Asya ülkeleri yaz aylarında bile güneş ışınlarından korunmak için şapka ve gözlük takarlar. Çünkü güneşin zararlı ışınları bazen geri dönüşü olmayan sonuç doğurabiliyor. Esmer olup beyaz bir tene sahip olmak için çok sayıda krem ve yöntem deniyoruz. Çoğu beyazlama yöntemi ise işe yaramak yerine yüze zarar veriyor. Korelilerin parlak ve beyaz tenine sahip olmak için neler vermezdik değil mi? Beyaz ten için evde pratik yöntemler? Beyaz tene Nasıl sahip olurum? Korelilerin yüzü neden pürüzsüz? gibi sorularda en çok arananlar arasında. İşte size Koreli kadınlar gibi beyaz ve pürüzsüz bir cilde ve yüze sahip olmak için Pratik Kore tarifi beyazlama yöntemi.

KORE BEYAZLAMA YÖNTEMİYLE YÜZÜNÜZE NUR İNECEK

beyazlama.jpg

PİRİNÇ İLE HAYATINIZA BEYAZ BİR SAYFA AÇIN

Kuzey Doğu ülkeleri sizce neden pirinci çok sever? Çünkü Hem sağlıklı hem beyazlamak için en ideal besin. Kore'de kullanılan bakım ürünlerinin çoğunda pirinç özü bulunmaktadır. Herkesin evinde kolaylıkla bulabileceği pirinç beyazlamanız için etkili ürün. Şimdi beyazlamak için pirinçli tarifimize geçelim.

NOT: Çantanızda kesinlikle güneş kremi bulundurun.

beyazlama-pirinc.jpg

Öncelikle bir bardak pirinci suya koyun nişastası yüzeye çıkana kadar bekletin. Daha sonra pirinci lapa haline getirin. Önce lapayı yüzünüze sürün 30 dakika bekletin daha sonra nişastalı su ile durulayın. Bunu hafta da 2 defa yapabilirsiniz.

LİMON VE SÜTLE EVDE BEMBEYAZ OLUN

limon-sut.jpg

Bir diğer yöntem size Limon ve süt tarifi. Bu yöntemi düzenli olarak yaptığınızda 1 ayda etkisini göreceksiniz. Öncelikle bir kovaya su doldurup içine 1 bardak süt ve 1 adet limonun suyunu aktarıyoruz. Limon-süt karışımını yüzünüz ve tüm vücudunuza temas ettirerek yıkayın. Bu işlem 30 dakika sürmeli. Sütün içinde bulunan enzimlerden dolayı vücut ve yüze parlaklık etkisi yaratır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN