Kanınız Bu Besinlerle Tertemiz Olacak! İşte Kanınızı Tertemiz Yapacak Uzun Yaşamanızı Sağlayacak O Besinler

Kanınız Bu Besinlerle Tertemiz Olacak! İşte Kanınızı Tertemiz Yapacak Uzun Yaşamanızı Sağlayacak O Besinler

Sağlıklı bir bedene kavuşmak artık zor değil. Bunun için size ilaç kadar etkili besinlerden bahsedeceğiz. Bu önerilerle hayat kaliteniz yükselecek eski sağlığınıza kavuşacaksınız. İşte kanında temizliği için altın değerinde 3 besin.

Kansızlık, kanda oluşan enfeksiyon, iltihap, kanda pıhtılaşma durumlar bir çok sağlık sorunun nedeni ve sonucu olabiliyor. Yemek pratiklerimiz ve sağlıksız beslenmenin başı çektiği bu sorunların çözümü de mevcut. İleri seviyedeki sağlık sorunları dışında önereceğimiz kan temizleme besinlerini düzenli olarak kullanırsanız bu sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. İşte altın değerinde besinlerimiz Kekik, Armut ve Ahududu. Şimdi size bu 3 besinin faydalarını ve etkilerini anlatacağız.

KEKİK: ANTİK YUNAN DÖNEMİNDEN BERİ ŞİFA DAĞITIYOR

kekik.jpg

Kan hücrelerinizin büyümesi ve gelişmesinde önemli bir rol oynayan kekik kanda oluşan enfeksiyon için de biçilmiş kaftan. Kekiği yemeklerinizde kullanacağınız gibi kaynatarak suyunu da içebilirsiniz. Tat bakımından ağız tadını bozmayan kekiğin konusu da rahatsız etmemektedir. Antik Yunan döneminden beri şifa niyetine tüketilen kekik günümüz de de şifa dağıtmaya devam ediyor. İçinde bulunan minerallerden dolayı kan temizlemede bire bir besin.

ARMUT: KAN DOLAŞIMINIZI DÜZENE SOKAR

armut.jpg

Büyükten küçüğe herkesin severek yediği armut tam bir vitamin deposu. Kansızlık yaşayanlar için önerilen armut gül ailesinin en şifalı meyvesi. Özellikle kaynatılıp içine tarçın eklenerek içilen armut çayı uyku düzensizliği olanlar içinde birebir. Her gün yiyeceğini 1 adet armut kan dolaşımınızı düzene sokacaktır. Kolon kanseri içinde en iyi şifalı bitkiler arasında yer alan armutun içinde bulunan A,B ve C vitaminleri vücut için tehlike olacak mikropları da önler.

AHUDUDU: ADI KADAR İŞLEVİDE BEREKETLİ

ahu-dudu.jpg

Kırışıklıkların sebebi aslında kansızlık ve az su içmemiz. Ahududu ise kırışıklıkları önleyen çok etkili bir bitki. Enfeksiyonları da engelleyen ve temizleyen faydasından dolayı vücudunuzdaki toksitleri atmanızı sağlar. Sarı nokta hastalığı içinde önerilen Ahududu, kan pıhtılaşması içinde en ideal besinler arasında. Ahududu, ruhsal ve depresif durumları içinse rahatlatıcı bir etkiye sahip. Kanı temizleme özelliğinden dolayı vücutta biriken zararlı ve zehirli tüm maddeleri temizler ve atar. Terletme özelliğinden dolayı iyi bir idrar sökücüdür. Kabızlığa da iyi gelir.

NOT: Bunlar doktor tavsiyesi değildir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN