Bu Burçlara Kendinizden Fazla Güvenin Sırtınızı Yaslayın Gerisini Onlara Bırakın! İşte En Güvenilir Burçlar

Bu Burçlara Kendinizden Fazla Güvenin Sırtınızı Yaslayın Gerisini Onlara Bırakın! İşte En Güvenilir Burçlar

Burçlar, yeni tanışacağınız insanları tanımada size yön gösterir. Birine körü körüne bağlanıp, ona güven duymak epeyce zor iştir. Güven duygusunu iliklerinize kadar hissedebilmeniz için gelin bir de astrolojiye kulak verin. İşte en güvenilir burçlar;

Güven; insan ilişkilerinde bel kemiğini oluşturan yapı taşlarından biridir. Güven genellikle, bir kişinin dürüstlüğüne olan inancımız, ona bağlanma duygumuz olarak tanımlanır. Aşk ve insan ilişkilerinde bir dağ gibi sırtınızı yaslayıp, size kol kanat gerecek her anlamıyla güven duygusunu her insan hissetmek ister. Peki bir insanın güveni nasıl kazanılır? Gelin bu konuya bir göz atalım.

- Sevdiğini hissettirerek,

- İstemediği bir davranışta bulunmayarak,

- Saygı göstererek,

- İletişim kurarak,

- Bencillikten kaçınarak,

- Her zaman destek, tam destek vererek,

- Başarısını göz ardı etmeyerek,

- Adaletli olduğunu göstererek,

- Egodan uzak durarak,

- Değer verdiğini hissettirerek,

- Çok iyi bir dinleyici olduğunu göstererek.

burttt.jpg

GÜVENMEYİ KİM İSTEMEZ Kİ?

Bunlar başlıca değinebildiğimiz konular. Bu listeyi çoğaltmamız mümkün. İşte bu konuda astroloji de en güvenilir burçlar hangisiymiş öğrenelim...

OĞLAK

Sözüne uymamak onun temel ilkelerine aykırıdır. Gerçek bir Oğlak'ın iki temel özelliği vardır: Güvenilirlik ve dürüstlük. Sözlerinden asla geri dönmeyip, söz verdikleri şeyleri dünyanın öbür ucunda olsalar dahi muhakkak yerine getirirler.

YENGEÇ

Aşırı kuralcı oldukları gibi, en hassas burçlardan biridir. Şefkatli, korumacı, derin ve içten seven, aileye düşkün, duygusallığıyla bilinirler. Yengeç burcuna sahip olan kişiden korkmayınız. Sizi doğası gereği sarıp sarmalayacaktır.

TERAZİ

İsmi gibi adalete düşkünlüğüyle tanınan terziler, haksızlığa tahammül edemezler ve verdikleri sözü yerine getirmeden başka bir iş yapamazlar. Her ne kadar karar vermede zorluk yaşasalar da sadakatiyle göz kamaştırırlar.

AKREP

Gaddar ve kinci yapısı ile tanına akrepler aşk ve insan ilişkilerinde oldukça titiz davranıp, karşısında olanın da aynı şekilde titiz davranmasını ister. Eğer ki akreplerin bir defa güvenini sarsarsanız vay halinize!

BAŞAK

Çalışkan, hijyenik ve pratik insanlar olan başaklar, yaşamlarının merkezi iş olmasıyla tanınırlar. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar.

KOÇ

Hızlı, rekabetçi, gözüpek, mert olmaları ile tanınan koç burçları sabırsız ve her şeyden çok çabuk sıkılırlar. Bir işe girdiklerinde sabırsız oldukları için hata yapmaya eğilimlilerdir. Güven konusunun iyisini doğrusunu her yönüyle düşünüp, analiz ederler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN