Volkswagen SUV İçin Düğmeye Bastı! Bu Fiyatlar SUV Piyasasını Sallayacak Almayan Pişman Olacak

Volkswagen SUV İçin Düğmeye Bastı! Bu Fiyatlar SUV Piyasasını Sallayacak Almayan Pişman Olacak

Otomotiv sektörünün devi Volkswagen T-Roc için düğmeye bastı. 2022 yılı için yenilediği T-Roc'un fiyatları da oldukça dikkat çekici. Türkiye'de otomobil sektöründe yerini alan T-Roc'un gelin yenilenmiş özelliklerine beraber göz gezdirelim. İşte 2022 Volkswagen T-Roc özellikleri ve fiyat listesi...

Hyundai'nin elektrikli araç üretimi açıklamasından sonra Dünya Alman markası Volkswagen'de 2022 yılı için yeniliğe gitti. SUV için düğmeye basan Volkswagen yenilen T-Roc'u modeliyle piyasada yerini aldı. Türkiye'de de satışa çıkan T-Roc dünya genelinde 1 milyon satışla rekor kıran modellerden. Şimdi Volkswagen T-Roc'un 2022 yılı için yenilenmiş paketleri ve Türkiye fiyatlarına bakalım...

T-ROC'TA 1 MİLYONU AŞAN SATIŞ

troc.jpg

Dünya çapında en çok tercih edilen ve sevilen markalardan olan Volkswagen T-Roc'u yenileyerek tekrar satışa koydu. Yenilenen birçok özelliği ile dikkatleri çeken 022 T-Roc yeni nesil Volkswagen modellerinde görmeye alışık olduğumuz LED ışık barıyla birlikte geliyor. Araca opsiyon olarak alabileceğiniz Matrix LED farlar ve sinyaller için ekstra animasyonlar da eklenmiş. Eski sis farlarının yerini yeni nesil sis farkları aldı. Dış yenilenmenin yanı sıra en büyük değişim iç mekanında oldu. 2022 T-Roc'un artık tüm modellerine hayalet ekran olarak bilinen dijital gösterge paneli ile geliyor. İç mekanda yeni nesil multimedya yeni nesil ekran tercih edildi. En üst pakette 9.2 inç boyutunda gelen ekran, standart paketlerde 6.5 inç olarak gelecek.

HER ŞEY YENİ NESİL ARTIK!

troc1.jpg

Yeni multimedia sistemi ile birlikte Android Auto ve Apple CarPlay desteği de sunuluyor. Havalandırma kanalları eski modelin aksine multimedya ekranının altına alınmış. Yeni T-Roc ailesinde, Polo ve Tiguan gibi modellerden alışık olduğumuz dokunmatik klima kumandalarına da dikkat çeken bir başka özellik.

EN GÜÇLÜ T-ROC, 300 HP!

yeni.jpg

Volkswagen T-Roc'un en güçlü versiyonu ise 300 hp güç ve 400 Nm tork üretebilen T-Roc R olacak. 300 hp'lik T-Roc R 0-100 km/sa hıza sadece 4.9 saniyede ulaşabiliyor. Ayrıca standart olarak otomatik DSG şanzıman ve 4Motion teknolojisiyle geliyor.
T-Roc R'ın son hızı ise 250 km/h olarak açıklandı.

ARTIK LİFE, STYLE VE R-LİNE

yeninesil.jpg

Yeni T-Roc, yeniden düzenlenen donanımı ile kişisel zevklere kolay bir şekilde uyum sağlıyor. Kompakt SUV, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de artık yeni yapılandırılan Life, Style ve R-Line olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle alıcının karşısına çıkıyor.

LİFE DONANIM PAKETİ:

mavi.jpg

T-Roc'un giriş paketi olarak da adlandırılabilecek olan Life donanım paketinin kapsamı şu şekilde:

LED farlar ve LED gündüz sürüş farları,
Koyu kırmızı LED stop lambaları,
16 inç Chester alüminyum alaşımlı jantlar,
Otomatik katlanır yan aynalar,
Siyah tavan rayları,
8 inç dijital gösterge paneli ( hayalet ekran ),
8 inç renkli dokunmatik ekran,
Çok fonksiyonlu deri direksiyon,
App-Connect,
Önde ve arkada çift USB girişi,
Dokunmatik klima "Climatronic",
Park Asistanı

STYLE DONANIM PAKETİ

beyaz.jpg

T-Roc'un ikinci paketi olan Style paketinde, Life paketine ek olarak;

LED Plus Farlar,
17 inç Johannesburg alüminyum alaşımlı jantlar,
Gümüş tavan rayları,
Ön sis farları ve statik viraj aydınlatması,
Karartılmış arka ve arka yan camlar,
10,25 inç dijital gösterge paneli,
Isıtmalı ön koltuklar,
Ambiyans aydınlatma
Geri görüş kamerası

R-LİNE PAKETİ; DAHA SPORTİF, DAHA KASLI, DAHA ÖZEL

arabaalr.jpg

R-Line T-Roc'un tahmin edildiği gibi en üst paketi. R-Line paketinde, T-Roc kelimenin tam anlamıyle "bambaşka" oluyor. T-Roc'un en üst paketi olan R-Line paketinde, bir önceki Style paketine ek olarak;

17 inç Valencia alüminyum alaşımlı jantlar,
Panoramik cam tavan,
Egzoz formunda ilave krom çıtalar,
ArtVelours/Kumaş R-Line koltuk döşemesi,
Çok fonksiyonlu dokunmatik, spor deri direksiyon,
Direksiyon üzerinde DSG Vites kumandaları,
Paslanmaz çelik pedallar,
R-Line logolu marşpiye kaplamaları

2022 T-ROC FİYATI

Yeni T-Roc, 1.5 litre TSI 150 PS 7 ileri DSG vitesi ve 3 farklı donanım paketiyle 644 bin 400 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatıyla Volkswagen showroomlarındaki yerini aldı bile.

9m-mart.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN