Sıfır Araba Fiyatları Artınca Dacia Sandero İlgi Görüyor! Dacia Sandero 2022 Fiyat Listesi

Sıfır Araba Fiyatları Artınca Dacia Sandero İlgi Görüyor! Dacia Sandero 2022 Fiyat Listesi

En çok otomobil satanlar listesinde Renault'un bünyesinde bulunan Dacia Sandero Stepway'da yerini alıyor. Uygun otomobiller olarak satışa sunulanan Dacia'nın modelleri büyük ilgi görüyor. Mart ayına özel fiyat listesi yayınlanan Dacia Sandero, yine en düşük fiyatlarla otomobillerini satışa çıkarıyor.

Birbirinden farklı ilgi çekici modellere sahip olan Dacia'nın otomobilleri en ucuz araçlar arasında yerini alıyor. 1999 yılında stratejik bir adım atarak Dacia'yı bünyesine katan Renault kendi satış rekorlarını kırmaya devam ediyor. En çok satılan modeller arasında Duster, Lodgy, Sandero Stepway gibi otomobiller büyük ilgi görüyor.

Türkiye'nin en çok satan 4. otomobil markası Dacia en iyi SUV markalarından birisi olmayı başarıyor. Uygun ve ekonomik fiyatlarla satışa sunduğu araçları Dacia severleri bekliyor.

sandero-kapak-1.jpg

DACİA SANDERO STEPWAY TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Manuel şanzımana sahip yeni nesil 3 silindirli 90 bg turbo motor yakıt tüketimini kontrol altında tutmanıza sağlayan 1.0 Turbo TCe 90 bg ve yeni nesil xtronic 2 pedallı otomatik vites şanzımanıyla 3 silindirli 90 bg motor rahatça kalkış yapmanız ve yumuşak vites geçişlerine olanak sağlayan 1.0 Turbo TCe 90 bg X-tronik modelleri ile satışa sunuluyor.

Partikül filtreli ve yürürlükteki yeni Euro6 standartlarını karşılayan benzinli motorlarıyla manuel şanzımanın 0-100km hızlanması 12 saniye olarak, otomatik şanzımanın ise 14,2 saniye olarak geçiyor.

Ortalama yakıt tüketimleri ise manuel şanzımanda lt/100km'de 4,9 iken otomatik şanzımanda lt/100km'de 5.2 olarak az yakan otomobiller arasında.

ic-tasarim.jpg

DACİA SANDERO STEPWAY DONANIM

Sandero Stepway'ın kısaca donanım özelliklerinden bahsetmek gerekirse yeni olarak 'Y' şeklini almış ışık imzalı otomatik yanan LED farları ve yağmur sensörü sürüş konforunu ekstra olarak arttırıyor. Elektronik park fren ile Sandero'da artık manevra yapmak daha kolay bir hale geliyor.

Yüksek teknolojili multimedya sistemi, kör nokta uyarı sistemi, ön ve arka park yardımı geri görüş kamerası, yokuşta kalkış destek sistemi, Hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control), E-call otomatik acil durum çağrısı gibi donanımlara sahip Sandero Stepway yenilenen kasasıyla satışa sunuluyor.

dacia-2.jpg

DACİA SANDERO STEPWAY GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Sandero Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

999cc Otomatik Benzin 382.900 TL

Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 bg

999cc Manuel Benzin / LPG 368.900 TL

Sandero Stepway Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

999cc Otomatik Benzin 403.000 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN