Diş Beyazlatma İçin Bakın En Güzel Çözüm Hangisi! Kısa Sürede Diş Beyazlasın Diyorsanız Bunları Deneyin

Diş Beyazlatma İçin Bakın En Güzel Çözüm Hangisi! Kısa Sürede Diş Beyazlasın Diyorsanız Bunları Deneyin

Doğal yöntemlerle evde kolayca dişlerinizi beyazlatmak istermisiniz? Dişleriniz zamanla sararmaya ve rengini değiştirmeye başlıyor. Özellikle yaşımız ilerledikçe sarı renkler daha çok belli oluyor. diş sağlığınızı korumak ve dişlerinizin bembeyaz kalmasını istiyorsanız öncelik olarak dişlerinizi düzenli olarak fırçalamalısınız. Peki evde doğal yöntemler yoluyla dişlerimizi nasıl beyazlatırız? Diş beyazlatmanın ince ayrıntılarını paylaşıyoruz.

Gülümsediğinizde kendini inci gibi belli eden bembeyaz parlak dişlere sahip olmak istermisiniz? O zaman doğru haberimize geldiniz. Sararmış dişlerin bir çok nedeni bulunmakta özellikle çay, kahve gibi içecek türlerinin yanı sıra zararlı alışkanlıklar sigara ve puro gibi etkenlerde diş sağlımıza zarar veriyor. Bu sebepten dolayı diş sağlığımızı korumamız gerekiyor.

Dişlerimizin inci gibi bembeyaz bir görünüm almasını sağlamak ve diş sağlığımızı nasıl korumamız gerektiği hakkında bazı yöntemleri sizlerle paylaşacağım. Bunun için birbirinden farklı basit yollarla evinizde sizde uygulayabileceksiniz. Peki evde diş beyazlatma nasıl yapılır? Dişlerimizi en kolay nasıl beyazlatırız? Gibi sorularınızın cevabını açıklıyoruz.

EN BİLİNEN YÖNTEM KARBONAT

Genel olarak herkesin bildiği yöntem karbonat ile diş beyazlatma en etkili yollardan birisi. Karbonatla dişlerinizi beyazlatmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken biraz ıslattığınız fırçayı karbonata batırdıkta sonra dişlerinizi karbonat eşliğinde fırçalamak. Bu yönteme düzenli olarak devam ederseniz dişleriniz parlak ve bembeyaz bir görünüme sahip olacaktır.

karbonat.jpg

ÇİLEK YÖNTEMİ İLE BEMBEYAZ DİŞLER

Peki çileğin dişleri bembeyaz yaptığını daha önce duymuşmuydunuz? Çilek malik asit içeriğiyle dişinizdeki plak oluşumunu engeller ve ağzınıdaki zararlı bakterilerden korur. Çileği çatal yardımıyla ezme işlemi gerçekleştirerek püre haline getiriniz. Sonra fırçanızı püreye batırarak dişlerinizi fırçalayın. Fakat bu işlem sık yapıldığında dişlerinize zarar verecektir bu sebepten dolayı haftada 2 defa civarında bu yöntemi uygulayın.

ilek.jpg

MUZ KABUĞU İLE GÜLÜMSERKEN PARLAYACAKSINIZ

Lif kaynağı zengini muz kabuğu Potasyum, magnezyum içeriği sayesinde dişleriniz çok daha bembeyaz olacak. İlk olarak dişlerinizi macunla ile fırçaladıktan sonra muz kabuğuyla 2 dakika kadar dişlerinize ovalama işlemi yapın. Ardından macunsuz bir şekilde dişlerinizi tekrar fırçalayarak muz kabuğu kalıntılarından kurtulun.

muz-kabugu.jpg

KARBONAT, TARÇIN VE ADAÇAYI KARIŞIMININ BEYAZ ETKİSİ

Hem ağzınıdaki bakretilerden kurtulmak hem de dişlerinizin beyazlatmak istiyorsanız o zaman karbonat, tarçın ve adaçayı üçlüsünü deneyebilirsiniz. İlk olarak dişlerinizi fırçalıyorsunuz sonra ada çayını havanda dövme işlemi gerçekleştiriyorsunuz. 1 çay kaşığı karbonat, toz tarçın ve dövülmüş ada çayını karıştırıp ıslak diş fırçanızı karışıma batırarak dişlerinizi fırçalıyorsunuz.

karbonat-tarcin-adacayi.jpg

PORTAKAL KABUĞUNUN İNANILMAZ MUCİZESİ

Portakal kabuğuda diş beyazlatmada kullanabileceğiniz en mucizevi yöntemlerden birisi. Kuru defne yaprağıyla bir araya geldiğinde parlak ve beyaz dişlere bunun sayesinde sahip olmanıza inanayamacaksınız. Portakal kabuklarını rendeledikten sonra defne yaprakları ile kaştırıyoruz. Hazırladğımız karışımı haftada 1 sefer olacak olacak şekilde dişlerinize uyguluyorsunuz ve beyaz gülüşler sizinle oluyor.

portakal-kabugu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN