Hyundai Elantra Fiyatları Güncellendi! Rakipleri Bu Fiyat Karşısında Baka Kalacak

Hyundai Elantra Fiyatları Güncellendi! Rakipleri Bu Fiyat Karşısında Baka Kalacak

Hyundai'nin en ucuz otomobil modeli olan Elentra'nın güncel fiyat listesi yayınlandı. Güney korenin en sevilen markası olan Hyundai, ülkemizde çok sayıda talep görmekte. Sürücüler tarafından en çok merak edilen konu ise Hyundai Elentra'nın fiyatları ne kadar oldu? Mart ayı Elentra fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Günümüz şartlarında herkesin yoğunlaştığı ekonomik otomobiller listesinde Hyundai'de bir çok modeli ile yerini alıyor. Ülkemizde satış rekorları kırmaya devam eden Hyundai en ucuz araçlarıyla oldukça talep görüyor. Bunların arasında Elantra modeli fazlasıyla ilgi görüyor.

Yeni güncellemeler ve değişiklilere uğrayan Elantra, iddialı iç ve dış tasarımıyla herkesin gözdesi oluyor. yenilenmiş Elantra'nın teknik özelliklerini ve tasarımını sizin için bir araya getirdik.

haber-ici3.jpg

Tasarım anlamında oldukça farklı ve zengin bir yapıya sahip olan Elantra North American Car of the Year ödülünü almaya hak kazanmıştı. 9 farklı renk seçeneği ve 5 farklı jant versiyonuyla Elantra satışa sunuluyor.

HYUNDAİ ELANTRA TEKNİK ÖZELLİKLER

Elantra'nın kısaca özelliklerinden bahsetmek gerekirse, Kör nokta çarpışma önleyicisi, Takip mesafesi koruma sistemi, Çarpışma önleme teknolojisi, Şerit takip asistanı, Yolu izleyen araç kamerası ve otomatik frenleme sistemi, Havalandırmalı, elektrikli ve hafızalı koltuklar, Hafızalı ve elektrikli sürücü koltuğu, BOSE’nin üst düzey ses sistemi gibi bir çok donanıma sahip olan Elantra en çok tutulan model olmayı başarıyor.

ic-tasarim-001.jpg

HYUNDAİ ELANTRA MOTOR SEÇENEKLERİ

Motor olarak seçenek sunmayan Hyundai Elantra sadece bir versiyona sahip 1.6 litrelik olan motorunda düz vites ve manuel vites seçenekleri arasında seçim yapabiliyorsunuz.

ELANTRA YAKIT TÜKETİMİ

Hyundai Elantra'nın yakıt tüketimi ise şöyle;

Şehir içi yakıt tüketimi: litre/100 km 8.8
Şehir dışı yakıt tüketimi: litre/100 km 6,3
Ortalama yakıt tüketimi: litre/100 km 6,4

haber-ici.jpg

HYUNDAİ ELANTRA MART AYI GÜNCEL FİYATLARI

1.6 MPI 123 PS Style

Benzin Manuel 432.357 TL

1.6 MPI 123 PS Style Comfort

Benzin CVT 462.225 TL

1.6 MPI 123 PS Smart

Benzin CVT 517.500 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN