Abi-kardeş aynı dizide! İşte Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi

Abi-kardeş aynı dizide! İşte Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi

"Yargı" dizisinde Savcı Ilgaz karakteri ile dikkat çeken ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşinin de aynı dizide rol aldığı ortaya çıktı. Sık sık özel hayatıyla da gündeme gelen Kaan Urgancıoğlu'nun oyuncu kardeşi Can Urgancıoğlu ile olan benzerliği de dikkat çekti. Sosyal medyadan yayınlanan fotoğraf sonrası takipçiler "Kaan'ın sarışın hali" yorumunu yaptı.

KAAN URGANCIOĞLU'NUN ÖZEL HAYATI DA DİKKAT ÇEKİYOR

Yargı dizisiyle iki yıldır adından sıkça söz ettiren ve kariyerinde zirveye çıkan ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, özel hayatı ile de merak ediliyor.

Aşk 101 ve Yargı dizilerindeki partneri Pınar Deniz ile büyük bir uyum yakalayan, başarılı oyunculuğu da övgü topluyor.

Instagram'da 2.3 milyon takipçisi bulnan Kaan Urgancıoğlu'nun özellikle kardeşi ile pozları büyük ilgi görüyor. Kaan Urgancıoğlu'nun oyuncu kardeşi Can Urgancıoğlu ile pozlarına adeta yorum yağıyor.

Geçen aylarda tatil pozlarıyla günden olan ünlü oyuncunun arkadaşının aşkını çaldığı iddia edilmişti.

kaan-urganci.jpg

SAVCI ILGAZ'IN 2 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİSİ VAR

Şimdilerde Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı olarak ekranlarda boy gösteren Kaan Urgancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görüyor. 2.3 milyon kişinin takip ettiği Kaan Urgancıoğlu son olarak kardeşiyle olan pozunu yayınladı. takipçilerinin yorum yağmuruna tuttuğu paylaşımın altına "Kaan'ın sarışın hali" yorumları yapıldı.

kaan-urgancioglu-savci.jpg

KAAN URGANCIOĞLU'NUN HAYATI

8 Mayıs 1981'de Aydın'da doğan Kaan Urgancıoğlu'nun baba tarafı İzmir Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir.

Özel İzmir Amerikan Koleji'ni bitiren Kaan Urgancıoğlu, Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nden mezun olmuştur.

Urgancıoğlu daha sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yapmış ve New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi almıştır.

Çetin Sarıkartal'la tanıştıktan sonra oyunculukla ilgili temeli oluşmaya başlayan Kaan Urgancıoğlu, Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerinde başrol oynayarak kariyerine başladı.

2006 yılında yönetmenliğini Tunç Başaran , Temel Gürsu ve Orhan Oğuz birlikte yaptıkları "Azap Yolu" dizisinde; Kadir İnanır, Engin Şenkan, Melisa Sözen ve Ebru Akel ile birlikte oynadı.

Çetin Sarıkartal'ın yönettiği Ara adlı tiyatro oyununda rol aldı. Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu rolüyle 2015'te Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri'nde En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne değer bulundu.

kaan-urgancioglu.jpg

KAAN URGANCIOĞLU'NUN ROL ALDIĞI FİLMLERİ VE DİZİLERİ :

2021- Yargı (Ilgaz)

2021- Aşk 101 (Kemal)

2015 - Kara Sevda (Emir) (dizi)

2015 - Uzaklarda Arama (sinema)

2014 - Panzehir (Mehmet Korkut)(sinema)

2013 - A.Ş.K. (Can Vural)(dizi)

2012 - Son (dizi) (Konuk Oyuncu )

2012 - Leyla ile Mecnun

2012 - Düşman Kardeşler (dizi)

2012 - Acayip Hikayeler (Konuk Oyuncu )

2011 - Bir Ömür Yetmez

2010 - Peşpeşe (sinema)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN