Sarsıcı psikolojik test: En çok korktuğun şey nedir?

Sarsıcı psikolojik test: En çok korktuğun şey nedir?

Sarsıcı psikolojik test: En çok korktuğun şey nedir? Her insanın kendi korkuları vardır. Bazıları oldukça mantıklı bir şekilde açıklanabiliyorsa, diğerleri kendilerini hiçbir şekilde yorumlamaya izin vermezler! Korkmak normaldir, ancak asıl mesele bu korkuya neyin sebep olduğunu açıkça anlamaktır.

Bu duygu sinir sistemini güçlü bir şekilde etkilediği için boşuna korkmamak daha iyidir. Korkunuzun kaynağını bulun ve kendinizi anlayın. Belki psikolojik testimiz bu konuda size yardımcı olur.

Korkunuzu en iyi anlatan resmi seçin ve gerçekten neyden korktuğunuzu öğrenin
Test sonuçları:

RESİM 1: EN ÇOK KENDİNİZDEN KORKUYORSUNUZ

A seçeneği , kendinizden korktuğunuz anlamına gelir ! Geleceğiniz için, eylemlerinizin doğruluğu için, sizi çevreleyen ve sizi en azından biraz gerginleştiren küçük şeyler için korkuyorsunuz. O kadar endişelenme.

Tüm insanların gelecekleri hakkında endişelenme eğiliminde olduklarını anlayın, çünkü önümüzde ne olduğunu bilmemize izin verilmedi. Ve bu her gün korkuyla uyanmak için bir sebep değil! Nefes verin, rahatlayın ve anın tadını çıkarın.

korkularinizla.jpg

RESİM 2: BAŞKALARININ DÜŞÜNCELERİNDEN KORKUYORSUNUZ

B seçeneği , başkalarının sizin hakkınızda ne düşüneceğinden korktuğunuz anlamına gelir . Özellikle açıkça olumsuzlarsa, başkalarının görüşleri hakkında sürekli endişeleniyorsunuz.

Herkesin sizi mümkün olan en iyi ışıkta görmesini istiyorsunuz. Eleştiri sizin için son derece zordur. Başkalarını memnun etmek isterken kendi Benliğinizi kaybetmemelisiniz. İhtiyaçlarınızı düşünün!

korkular.jpg

RESİM 3: HİÇ BİR ŞEYDEN KORKMUYORSUNUZ

C seçeneği , aslında hiçbir şeyden korkmadığınız anlamına gelir ! Kendinizden ve hayatınızdan onu tüm korku ve endişelerden koruyacak kadar eminsiniz.

Yine de, bu resmi seçtiğinizde, bir gün yaşam değişiklikleriyle bağlantılı olarak pekala korku duyabileceğinize dair korkularınızı bilinçaltında belirttiniz. Endişelenme, her şey senin elinde.

korkulariniz.jpg

RESİM 4: GELECEĞİNİZDEN KORKUYORSUNUZ

D seçeneği , geleceğinizden korktuğunuz anlamına gelir . Size öyle geliyor ki bir şey plana göre gitmeyecek ve istediğiniz her şeye sahip olamayacaksınız.

Bu konuda çok fazla endişelenmeyin, çünkü tam da bu, şimdiki zamanın tadını çıkarmanızı engelleyen şeydir. Sadece bu zamana teslim olarak geleceğin tadını çıkarabileceksiniz!


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN