Acun Ilıcalı canlı yayında ünlü ismi hedef aldı! O oyuncuya sert tepki: 'Kansız adam....'

Acun Ilıcalı canlı yayında ünlü ismi hedef aldı! O oyuncuya sert tepki: 'Kansız adam....'

Survivor All Star yarışmasında yer alacak isimleri tek tek açıklayan Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında ünlü oyuncuyu hedef alarak sert ifadeler kullandı.

2024 yılında TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Survivor All Star yarışmasında yer alacak yarışmacıları açıklayan Acun Ilıcalı, dikkat çeken açıklamalara imza attı. Ünlü oyuncuyu hedef alan Acun Ilıcalı, sert ifadeler kullandı.

"Nur Tuğba İle Laf Aramızda" programına konuk olan Acun Ilıcalı, FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, 'Kirli Sepeti' adlı dizide rol alan eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'yü hedef aldı. Ilıcalı'nın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Serkay Tütüncü'nün "Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim. All Star'a katılma ihtimalim bile yok. Bu konudan bahsetmeyelim" açıklamasına yanıt veren Acun Ilıcalı, kendisine yöneltilen "Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusunu yanıtlayarak Tütüncü'yü hedef aldı.

Acun Ilıcalı açıklamasında "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş dedi. Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan eski Survivor yarışmacısına sert sözler: Kansız, nankör

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN