Acun Ilıcalı ve Doğu Demirkol arasında gerginlik!

Acun Ilıcalı ve Doğu Demirkol arasında gerginlik!

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye'nin 'Yılbaşı Özel' programında oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol'un duyurularda olmasına rağmen programda yer almaması dikkat çekmişti. İddialar göre, Demirkol'un hareketleri ekibi isyan ettirince Acun Ilıcalı oyuncuya sinirlenerek, Demirkol'un olduğu bölümleri yayından çıkarttı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' yarışması bu sene yine 'Yılbaşı Özel' programı ile yayınlandı. Programda çeşitli şovlar gösterildi.

Yarışmada performans sergileyecek olan isimler duyurularda açıklanmış ve listede Enis Arıkan, Kerem Alışık, Sarp-Bengi Apak, İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Gupse Özay, Onur Gürçay, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan'ın isimleri yer almıştı.

DUYURULARDA VARDI AMA EKRANDA GÖRÜLMEDİ

Doğu Demirkol yayın öncesi duyurularda olmasına rağmen yılbaşı gecesi ekranda görülmedi. Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; ünlüler0in katıldığı eğlence programında yer alan ve çekimlere de dahil olan Demirkol'un hareketleri tüm ekibi isyan ettirince Acun Ilıcalı oyuncuya sinirlenerek, Demirkol'un olduğu bölümleri yayından çıkarttı

'HİÇBİR PROGRAMINA ÇAĞIRMAYACAK'

54 yaşındaki Acun Ilıcalı’nın bir daha Doğu Demirkol’u hiçbir programına çağırmayacağı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN