Acun Ilıcalı'dan büyük destek! Önce Türkiye’de sonra İngiltere’de! “Bu acılara yabancı değilim”

Acun Ilıcalı'dan büyük destek! Önce Türkiye’de sonra İngiltere’de! “Bu acılara yabancı değilim”

İngiltere'nin Hull City takımını satın alan Acun Ilıcalı, Daily Mail'e konuştu. Kahramanmaraş depreminin geride bıraktığı enkaz hakkında konuşan Acun Ilıcalı, önemli açıklamalarda bulundu. İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklamaları…

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin ardından Türkiye'de zorlu bir sürece geçiş yaptı. Ekonomik açıdan büyük problemler yaşanırken tüm dünyadan destek yardımları da gelmeye devam ediyor. 10 ilde yıkıcı etkiye sahip olan deprem felaketi binlerce vatandaşın da hayatını kaybetmesine neden oldu. Milyonlarca kişi evsiz kalırken dünyadan gelen yardımlar da bir umut oluyor. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, depremzedelere İngiltere'de düzenlenecek olan yardım öncesinde yaşanan felaketin boyutunu anlattı. İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklamaları…

ACUN ILICALI'DAN DUYGUSAL KONUŞMA

6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketi birçok vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. Bölgede birçok ev yıkılırken vatandaşlar da evsiz kaldı. Türkiye'nin yardım çığlıklarına pek çok yerden karşılık gelirken ünlü sunucu Acun Ilıcalı, depremzedeler için kolları sıvadı. Hull City takımının sahibi Acun Ilıcalı İngiltere'de depremzedeler için düzenlenecek yardım gecesinden önce önemini açıklamalarda bulundu.

acun-hull-city.jpg

İngiltere basınında röportaj veren Ilıcalı, annesini ve babasını trafik kazasında kaybettiğini söyledi. Genç yaşta anne ve babasız kalmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ifade eden ünlü sunucu, yaşanan duygulara çok da yabancı olmadığını ifade etti.

Yaşanan felaketin ardından her dakika televizyon başında olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, " Her şey felaketti, hepimiz ağlıyorduk, herkes ağlıyordu. Daha fazla hayatın kurtarılmasını umuyorduk. Çok fazla insan hayatını kaybetti, çok fazla insan zarar gördü." ifadelerini dile getirdi.

acun-ilicali-takim.jpg
Felaketin ardından insanların evlerini işlerini ve her şeylerini kaybettiğini vurgulayan Acun Ilıcalı, ekonominin de tam bir felaket olduğunu söyledi. Depremzedelere destek olmak amacıyla yeni bir dönem başlattıklarını vurgulayan ünlü sunucu, “Bu yardım gecesi, insanlara gelecek için daha fazla umut vermemiz adına herkes için daha destekleyici bir gece olacak." sözlerini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN