Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken MasterChef Burak Kaya hamlesi! Talimatı verdi herkes şaştı kaldı

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken MasterChef Burak Kaya hamlesi! Talimatı verdi herkes şaştı kaldı

MasterChef yarışmasında gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Burak Kaya hakında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması 'MasterChef Türkiye''de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Burak Kaya hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşkına çevirdi.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye'de gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan Burak Kaya hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

MasterChef yarışmacılarından Burak Kaya hakkında sosyal medyada çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. WhiteVivor sayfasında yer alan habere göre; MasterChef Burak Kaya'nın yarışmaya katıldığı günden bu yana geniş bir hayran kitlesi yaratması Acun Ilıcalı'nın ilgisini çekti.

masterchef-burak-kaya-kac-yasinda-dogum-tarihi-15250745-5894-amp.jpg

ACUN ILICALI'NIN DA İLGİSİNİ ÇEKTİ

Masterchef Türkiye 2022'nin yarışmacıları arasında yer alan Burak Kaya'nın yarışmaya katıldığı günden bu yana performansıyla dikkatleri üzerine çekerken geniş bir hayran kitlesi yarattı. Yarışmadaki performansıyla ve polemikleriyle sık sık gündeme gelen MasterChef Burak, yalnızca izleyenleri değil Acun Ilıcalı'nın da ilgisini çekti.

BİZZAT ACUN ILICALI TARAFINDAN DAHİL EDİLDİ

WhiteVivor sayfasında yer alan habere göre; Masterchef Türkiye yarışmacısı Burak Kaya bizzat Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosuna dahil edildi!

İddiaya göre; MasterChef erkekler evine spor aletleri getirildiği ve Burak Kaya'nın Survivor hazırlıklarına başladığı gündemde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN