MasterChef'te elenen isim belli oldu! "Verdiğim sözü tutamadım"

MasterChef'te elenen isim belli oldu! "Verdiğim sözü tutamadım"

TV8'in sevilen programı MasterChef'te dün akşam üzücü dakikalar yaşandı. Programdan ayrılan isim belli oldu. Peki, MasterChef Türkiye son bölümde neler oldu, en iyi tabak kimin seçildi? Yarışmadan km ayrıldı? İşte, MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar...

MasterChef’e veda eden on ikinci yarışmacı bu akşam belli oldu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna’nın jürisinde yer aldığı MasterChef’te dün akşam yarışmaya bir kişi veda etti. Yarışmanın müdavimleri ''MasterChef kim elendi, kim gitti?'' sorgulatmasını yapıyor. Peki, Masterchef'te kim elendi? İşte, 20 Kasım 2022 Pazar Masterchef Türkiye'ye yaşananlar!

DÜN NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta MasterChef'ten Burak Revanbaş ayrılmıştı. Potada yer alan Fatma Nur, Barış, Yağız, Büşra ve Tolga oldu. Eleme potasından kurtulan isimler ise Tolga ve Yağız olarak açıklandı. Son üçe de Barış, Büşra, Fatma Nur kaldı.

Gecenin en iyi seçilen tabağı ise Fatma Nur'un tabağı oldu. Fatma Nur, "Birinci olarak çıkmak güzel kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Zor bir tabak ve hız isteyen tabaktı. Ben de hız yaptım sadece. Bundan sonra daha dikkatli olacağım" şeklinde konuştu.

BARIŞ DEMİR VEDA ETTİ

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Barış Demir oldu.

Barış ile sürekli tartışma yaşana Büşra, "Böyle atıştığım bir kişi daha gitti. Üzgünüm. Uyarılarınızı dikkate alacağım" şeklinde konuştu. Büşra, aynı zamanda, "Bir daha bu anı yaşamayı istemiyorum. Toparlanmak istiyorum'' cümleleriyle devam etti.

ekran-goruntusu-2022-11-21-100502.png

"VERDİĞİM SÖZÜ TUTAMADIM"

Yarışmaya veda eden Barış Demir, "En çok üzüldüğüm şey babam bizi tek başına büyüttü. Üç kardeş ve ben dört kişiydik. Kardeşlerime verdiğim sözü tutamadım. Ona çok üzülüyorum sadece. Hep haylaz bir çocuk oldum. Ama buraya gelerek. konuşamıyorum. Babamı gururlandırdığımı düşünüyorum. Annem çok küçük yaşta vefat etti. Beş yıl sonra gelseydim farklı olurdu" şeklinde cümlelerini noktaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN