Acun Ilıcalı'dan 'Olağanüstü' Leyla ile Mecnun açıklaması

Acun Ilıcalı'dan 'Olağanüstü' Leyla ile Mecnun açıklaması

13 yıllık aranın ardından efsane kadrosu yeniden bir araya getirilerek Exxen için çekilen Leyla ile Mecnun dizisi dijital platformun yüzünü güldürdü. Acun Ilıcalı, seyircisinden büyük ilgi gören dizi için, "Olağanüstü bir ilgi görerek beklediğimin çok üstünde bir izlenme sayısına ulaştı." açıklaması yaptı.

Acun Ilıcalı, 8 yıllık aranın ardından ekrana dönen Leyla ile Mecnun dizisiyle ilgili "Bu yola güzel bir hayalle çıktık ve olağanüstü bir ilgi görerek beklediğimin çok üstünde bir izlenme sayısına ulaştı" dedi.

Türkiye'de en çok konuşulan yapımları arasında yer alan 'Leyla ile Mecnun', 8 yıllık aranın ardından tam kadro halinde Exxen ile ekrana döndü.

acun-leyla.jpg

Acun Medya ve Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı, yeni bölümü ilk kez geçen hafta yayınlanan diziyle ilgili olarak kişisel Instagram hesabında açıklama yaptı. Ilıcalı, şunları söyledi:

leyla-ile-mecnun.jpg

"Leyla ile Mecnun 8 yıl sonra yine sizlerle buluştu. Bu yola güzel bir hayalle çıktık ve olağanüstü bir ilgi görerek beklediğimin çok üstünde bir izlenme sayısına ulaştı. Bu muhteşem dizide emeği geçen herkese ve yoğun ilgi gösteren tüm Exxen üyelerine teşekkür ederim. İyi seyirler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN