Acun Ilıcalı'nın eski eşinden tepki çeken hareket! İbrahim Tatlıses taklidi tepki çekti

Acun Ilıcalı'nın eski eşinden tepki çeken hareket! İbrahim Tatlıses taklidi tepki çekti

Cadılar Bayramı için paylaşım yapan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz herkesin tepkisine yol açtı. Kızı Leyla Ilıcalı ile Halloween kutlayan Zeynep Yılmaz ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in taklidini yaptı. O görüntüler çok sayıda kişi tarafından eleştirildi. Bakın Zeynep Yılmaz ne yaptı?

Dünyanın her yerinde kutlanan Cadılar Bayramı Türkiye'de de bazı kesimler tarafında eğlenceli görüntülere sahne oldu. Ünlüler tarafından da kutlanan Cadılar Bayramı'na Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızı Leyla Ilıcalı da katıldı. Fakat anne kızın paylaşımı herkesin tepkisine neden oldu. Bakın İbrahim Tatlıses ile nasıl alay ettiler?

SKANDAL GÖRÜNTÜ

İbrahim Tatlıses'in maskesini takıp taklidini yapan Zeynep Yılmaz tepkilere neden oldu. Zeynep Yılmaz'ın sosyal medya hesabından ünlü şarkıcının tutmayan koluyla alay ederek dans etmesi herkesi şaşırttı. Zeynep Yılmaz o anları "Bize her gün Halloween" diyerek paylaştı

"ACİLEN ÖZÜR DİLE"

Zeynep Yılmaz'ın hareketine en çok tepki gösterenlerden biri de Seren Serengil oldu. Serengil, Yılmaz'ın paylaşımıyla ilgili olarak, "Acilen İbrahim Tatlıses'ten özür dile" diyerek ünlü ismi uyardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN