Acun Ilıcalı'nın İlk Eşini Gören "Şeyma Eline Su Dökemez" Dedirtti! Resmen Güzellik Abidesi "Baka Baka Doyamadık"

Acun Ilıcalı'nın İlk Eşini Gören "Şeyma Eline Su Dökemez" Dedirtti! Resmen Güzellik Abidesi "Baka Baka Doyamadık"

Yapımcı Acun Ilıcalı, aşkları ve evlilikleriyle magazin gündeminden düşmezken, hayatı da merak konusu oldu. Kendinden yaşça küçük Çağla Ayça Altunkaya ile beraber olan Ilıcalı'nın ilk eşini gören gözlerine inanamıyor. Güzelliği ile dikkat çeken Seda Başbuğ herkesin ağzını açıkta bıraktı. Acun'un eski eşini gören ise "Bu güzellik kaçırılır mı Acun" yorumunda bulundu.

Şeyma Subaşı evliliği ile uzun süre magazin gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, boşanma kararından sonra gönlünü 23 yaşındaki Çağla Ayça Altunkaya'ya kaptırdı. Aralarında 30 yaş bulunan ikili ayrılık haberlerine inat aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Türkiye'nin en zengin insanları arasında yer alan Ilıcalı'nın daha önceki evlilikleri de merak konusu oldu. 4 kız babası olan Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'u görenler küçük dilini yuttu. İşte Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Bağbuğ ve güzelliği.

1111106.jpg

İŞİ KADAR AŞK HAYATIDA MAGAZİN GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

TV8 kanalını satın almasından sonra farklı bir formatla televizyon ekranlarına yeni bir heyecan katan Acun Ilıcalı, yurt dışındaki en popüler yarışmaları Türkiye'ye uyarlayacak kısa sürede en çok izlenen yarışmalara imza attı. MasterChef Türkiye, Survivor sosyal medyanın gündeminden düşmezken, Ilıcalı'nın özel hayatı da son zamanlara konuşulanlar arasında girdi.

2744936-810x458.jpg

İLK EŞİNİ GÖREN GÖZLERİNE İNANAMIYOR: BU NE GÜZELLİK SEDA

Daha önce 3 evlilik yapan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı, Zeynep Ilıcalı ve Seda Başbuğ ile nikah masasına oturmuştu. Henüz Zeynep Ilıcalı ile evli iken Şeyma Subaşı ile aşk yaşayan Acun, 2. eşinden boşanarak Subaşı ile nikah masasına oturmuş bu evlilik ise sadece 1 yıl sürmüştü.

acunzeynep.jpg Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ise kameralardan uzak olmasından dolayı hakkında pek bilgi olmazken, ortaya çıkan bir görüntüsü ile adeta ağızları açıkta bıraktı. Seda Başbuğ'u gören güzelliğine hayran kaldı. Başbuğ'dan 1 kızı olan Acun, kızı Banu ile sürekli paylaşım yaparken eski eşi Seda Başbuğ'a dair pek görüntü yok.

2238145-810x458.jpg

KIZI ANNESİNİN RESMEN İKİZİ

Şu an 23 yaşındaki Çağla Ayça Altunkaya ile beraber olan Acun Ilıcalı'nın ilk eşinden neden boşandığı ise merak konusu oldu. Seda Başbuğ'un kızı Banu Ilıcalı'da annesinin resmen ikizi. Seda Başbuğ Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Orhan Yazıcı ile evlenmişti.

İŞTE ACUN ILICALI'NIN İLK EŞİ SEDA BAŞBUĞ

1200x627-acun-ilicalinin-kizi-banu-ilicali-31-yasina-basti-acun-ilicalinin-ilk-esi-seda-basbugdan-kizlari-banu-ilicalinin-dogum-gununde-duygusal-paylasim-1612007314689.jpg

0x0-seda-basbug-kimdir-acun-ilicalinin-eski-esi-seda-basbug-kac-yasinda-ne-is-yapiyor-1594127745216.jpg

acun-ilicali-nin-ilk-esinin-fotografi-hayran-15157036-8855-m.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN