Seda Sayan'dan Genç Kocaya Kur! Sahnede Bakın Nasıl Kendinden Geçti? "Yaşlandıkça Kafa Gitti"

Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten İsviçre tatili sonrası soluğu sahnede aldı. Bir gece mekanında çıkan Ökten şarkı söylerken, eşi Seda Sayan'da ona eşlik etti. Ortaya ise ilginç anlar çıktı. Şarkı söyleyen Seda Sayan kendinden geçince sosyal medyanın diline düştü? Bakın kocası ne yaptı?

Eşi Çağlar Ökten ile magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan, uzun balayı sonrası Türkiye'ye döndü. Çift işlerinin başına geçerken, Sayan'ın sahnede şarkı söylemesi sosyal medyanın gündemine düştü. Eşinin sahnesine çıkan Sayan, bir şarkısını seslendirirken adeta kendinden geçti. O anlar ise espri konusu oldu.

1466081.jpg

SEDA SAYAN'DAN YİNE OLAY HAREKETLER

Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlenen 59 yaşındaki Seda Sayan, adeta gençlere taş çıkarıyor. Aradaki yaş farkına rağmen mutlu bir beraberlik yaşayan çift yaz tatillerini yurt dışında geçirdi. Hollanda, Paris, Yunanistan ve İsviçre'ye giden ikili soluğu yine Türkiye'de aldı. Her anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan karı koca bazen övgü alırken, bazense yaş farkından dolayı eleştiri yağmuruna tutuldular.

sayannnn.jpg

ŞARKI SÖYLEYİM DERKEN SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Eşi Çağlar Ökten'i mekanda dinlemeye giden Seda Sayan, mini elbisesi ile dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra sahneye çıkan Sayan şarkı söyledi. Şarkı söylerken kendinden geçen Seda Sayan'ın o halleri ise sosyal medyanın diline düştü. Adeta şarkıyla kur yapan Seda Sayan, eşine de aldırış etmeden şarkısını söyledi. Eşi ise arkasında onu izlemekte yetindi.

sedasayangenckoca.jpg

GENÇLEŞME İŞLEMLERİYLE BAMBAŞKA BİRİNE DÖNDÜ

Yaptığı estetiklerle gündemden düşmeyen Seda Sayan, gençleştirme işlemlerini son dönemlerde sıklaştırdı.

sedasayanokten.jpg

Boyun, bel bacak yanak gibi çok sayıda gençleştirme işlemi yapan Seda Sayan, bunlarla da yetinmedi. Fotoğraf paylaşırken filtrede kullanan Seda Sayan, 20'li yaşlarını aratmadı.

sayansedakur.jpg

SEDA SAYAN SAHNEDE KENDİNDEN GEÇTİ

Eşi Çağlar Ökten ile arasındaki taş farkın aldırış etmeyen Seda Sayan 7. evliliğinde mutluğu buldu. Eşi ile keyifli günler geçiren Seda Sayan, sahnede şarkı söylerken de bunu belli etmeyi ihmal etmedi. Sürekli eşinin bulunduğu mekanda gidip yanında olan Seda Sayan bu kez sahneye çıktı.

1450719.jpg

Karagözlüm şarkısını okuyan Sayan, resmen kendinden geçti. O anlar ise kameralara yansıdı. Seda Sayan'ın o görüntülerine ise , "Kendini 18lik sanıyor buda" "Eşi bakmamış yalniz" "Yaşlandıkça kafa gitti bunun" gibi çok sayıda yorum geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN