Nilüfer'in 4 Aylıkken Evlatlık Aldığı Nazlı'sı Genç Kız Oldu! İddialı Pozlarla Ağız Açtırıyor "Anasına Bak Kızını Al"

Nilüfer'in 4 Aylıkken Evlatlık Aldığı Nazlı'sı Genç Kız Oldu! İddialı Pozlarla Ağız Açtırıyor "Anasına Bak Kızını Al"

Şarkıcı Nilüfer ile haber spikeri Reha Muhtar'ın yıllar önce çocuk esirgeme kurumundan evlatlık edindikleri Ayşe Nazlı büyüdü genç kız oldu. Henüz 4 aylık yuvaya bırakılan Ayşe Nazlı, 2000 yılında Türk Pop müziğinin usta sesi Nilüfer ve o dönemler sevgili olduğu Reha Muhtar tarafından evlatlık alınmış, büyütülmüştü. Ayşe Nazlı'nın 22 yıl sonra ki hali ise herkesi mutlu etti. Genç kız olan Ayşe Nazlı bakın şimdi ne halde?

Dönemin en çok konuşulan hadiselerinden olan evlatlık edinme mevzusu magazin gündeminde uzun süre yer edinmişti. Hiç evlilik yapmayan usta sanatçı Nilüfer tarih 2000'leri gösterdiğinde çocuk esirgeme kurumundan kendisine bir kız çocuğu evlatlık edinmişti. Henüz 4 aylık olan bu kıza Ayşe Nazlı ismini veren Nilüfer ona el bebek gül bebek baktı. Gözünden sakındığı Ayşe Nazlı'sı ise artık genç kız oldu. Şimdi 22 yaşında olan Ayşe Nazlı bakın şimdi ne halde?

dc5hur-5kav6hvu9yoaqn7s3u4-layout.jpg

NİLFERİN NAZLI KIZI BÜYÜDÜ, GENÇ KIZ OLDU

Şarkıları ve sesi ile Türk Müziğine yeni bir boyut kazandıran ve Türkiye'nin en başarılı kadın pop şarkıcıları arasında yer alan Nilüfer'in o eserleri hala büyük bir beğeni ile dinlenmekte. Türk müziğine kalite katan Nilüfer, işe olan aşkından dolayı hiç evlenmedi.

13741-6.jpg

REHA MUHTAR'LA BERABER EVLAT EDİNMİŞTİ

Çocuk özlemi çeken Nilüfer o dönemler sevgili olduğu Haber Spikeri Reha Muhtar ile çocuk esirgeme kurumunda bir kızı çocuğu evlat edindi.

basliksiz-1-3-001.jpg

Büyük çabalarla evlat edindiği bu kız çocuğunu bağrına basan ve ona annelik yapan Nilüfer o dönemler taktir toplamıştı.

basliksiz-1-3-002.jpg

Kızını çok fazla ekran karşısına çıkarmayan Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı büyüdü. Güzelliği ile hayranlık uyandıran Ayşe Nazlı şu an 22 yaşında.

1365120.jpg

İDDİALI POZLARIYLA SOSYAL MEDYAYI SALLIYOR

Kariyerine çok sayıda hit şarkıya imza atan usta sanatçı 2000 yılında bir karar alarak çocuk sahibi olmak istedi.

dr0uf5bx4aayv-y.jpg

42 yaşında iken Ayşe Nazlı ile annelik duygusunu tadan Nilüfer, 4 aylık olan bu kız çocuğunu büyüttü.

3141577-810x458.jpg

İNGİLTERE'DE PSİKOLOJİ OKUYOR

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda kameralara yakalanan Ayşe Nazlı güzelliği ile herkesi büyüledi. Sosyal medya hesabını da aktif kullanan Ayşe Nazlı, iddialı pozlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

aysenazliumlu.jpg

Şu an İngiltere'de Psikoloji okuyan Ayşe Nazlı, görenleri kendine hayran bıraktırıyor. 66 yaşındaki sanatçı Nilüfer ise kızının yurt dışında okumasını "Çok özlüyorum" sözleriyle dile getirmişti.

basliksiz-1-002.jpgbasliksiz-1-003.jpg

İŞTE ŞARKICI NİLÜFER'İN KIZI AYŞE NAZLI YUMLU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN