Acun, Survivor Merve'yi öyle bir kovdu ki! Arkasına bakmadan kaçtı...

Acun, Survivor Merve'yi öyle bir kovdu ki! Arkasına bakmadan kaçtı...

Survivor Türkiye'de tansiyon düşmüyor. Yayınlanan 65. bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'da olaylara dahil oldu. Merve Yıldırım'ı yarışmadan kovan Ilıcalı'nın sözleri ise sosyal medyada gündem oldu. Bakın Survivor Merve ne yapmış?

Türkiye'nin en çok izlediği fenomen yarışma Survivor yeni bölümüyle adeta ortalığı yakacak. Ünlüler ve Gönüllüler'in yarıştığı yarışmada her bölüm ayrı bir olay yaşanıyor. Yayınlanan 65. bölüm fragmanında ise Acun Ilıcalı'nın sözleri damga vurdu. Survivor Merve için ağır sözler kullanan Ilıcalı, Merve'yi diskalifiye etti.

survvor.jpg

ACUN, MERVE'Yİ KOVDU

Aksiyonun dinmediği Survivor da, yayınlanan fragmanla gündem oldu.

acunilicali.jpg

Gerilimin en üste çıktığı görülen yeni bölümde, Acun Ilıcalı'nın kullandığı sözler deprem etkisi yarattı. Yarışmada yaptığı bir hareketi fark eden Ilıcalı, Merve Yıldırım'ı yarışmadan diskalifye etti.

acuncuk.jpg

YARIŞMADA ÇİRKİN HAREKET

Bununla da yetinmeyen Ilıcalı, Merve Yıldırım'a sert sözler kullandı., Yarışmada nadir görülen bir harekette bulunduğunu fark eden Ilıcalı, açtı ağzını yumdur gözünü.

merveyyildirim.jpg

"VEDALAŞMADAN AYRIL"

Ilıcalı, diskalifiye ettiği Merve Yıldırım için, "Meşaleni bile almana bile gerek yok! Arkadaşlarında vedalaşmadan ayrılabilirsin" diyerek yarışmadan kovdu. Diğer yarışmacılar ise hayretler içerisinde yaşananları izledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN