Acun'dan aldığı nafakayla köşeyi dönmüştü: Şeyma Subaşı ikinci kez evleniyor! Düğün davetiyesindeki ismi görenler şoke oldu

Acun'dan aldığı nafakayla köşeyi dönmüştü: Şeyma Subaşı ikinci kez evleniyor! Düğün davetiyesindeki ismi görenler şoke oldu

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı bombayı patlattı. Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile ikinci kez barışan Şeyma Subaşı ikinci kez evleniyor. Sosyal medya hesabından müjdeli haberi takipçileriyle paylaşan Subaşı, düğün davetiyesini paylaştı. O detayı görenler ise şok oldu. Bakın Şeyma Subaşı davetiye de kimin ismine yer vermiş?

Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açan ve daha sonrasında ayrılan Şeyma Subaşı bombayı patlattı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Subaşı ikinci kez evleniyor. Davetiyenin fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı herkesi ters köşe yaptı. Davetiye yer alan isim ise herkesin ağzını açık bıraktı. İşte magazin dünyasında yaşanan bomba gelişmeler.

AŞKLARINA YENİ BİR ŞANS VERDİLER

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliğini tek celsede bitiren Şeyma Subaşı, aradığı aşkı Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi'de bulmuştu. Evlilik hazırlığı yapan ünlü çift ayrılık kararı almış ve herkesi şok etmişti. Geçtiğimiz aylarda aşklarına ikinci şansı veren ikiliden beklenmedik bir karar geldi.

kmfdfdfd-46.jpg

İKİNCİ KEZ EVLENİYOR

Uzun süredir Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı öyle bir şey paylaştı ki görenlerin ağzı açık kaldı. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Şeyma Subaşı ikinci kez evleniyor.

kmfdffd-4.jpg

DÜĞÜN DAVETİYESİNDE BEKLENMEDİK İSİM

Sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaşan Şeyma Subaşı, "Mutluluk bir seçimdir ve ben mutluyum. Bazen onları paylaşırım. Her neyse çok heyecanlıyım" notunu düştü. Paylaşımı gören hayranları ise ikinci şokunu geçirdi. Davetiye yer alan beklemedik isim ise herkesi şaşırttı.

b5-001.jpg

Çiftin düğünü nerede ve ne zaman yapacağı ise henüz bilinmiyor.

MOHAMMED AL SALOUSSİ KİMDİR?

Mısır'da yatırımcılık işiyle uğraştığı biliniyor. Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi 36 yaşında. ABD'nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding'te yöneticilik yapan Al Saloussi'nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor.

kmfdfd-57.jpg

Uzun süredir yeni bir ilişki yaşamayan ünlü isim ara ara farklı ünlü isimlerle adı anılıyordu. Uzun süre sakladığı sevgilisi Mohammed Al Saloussi hakkında konuşan Şeyma Subaşı, evlenmeyi düşündüklerini de söyledi. Çok küçük göründüğü iddialarına ise Mohammed 36 yaşında diyerek cevap verdi.

MOHAMMED ALSOLUSSI'NİN SERVETİ NE KADAR?

ABD'nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding'te yöneticilik yapan Al Saloussi'nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor. Fakat hiçbirinin ulaşılabilir bir internet adresi ya da hangi sektörde faaliyet gösterdiğine dair bilgi bulunmuyor. 2020'de yayınlanan 'En Zengin Araplar' listesinde 18'inci sırada yer alan Al Saloussi'nin yıllık geliri 1.2 milyar dolar olarak açıklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN