Adele'in eski eşi sonunda konuştu

Adele'in eski eşi sonunda konuştu

Ünlü şarkıcı Adele'in eski eşi Simon Konecki, sanatçının yeni albümünde boşanmalarını anlatmasıyla ilgili, ünlü isimle birlikte olmanın risklerini bildiğini ve Adele'in şarkılarında kalbini ortaya koyan bir sanatçı olduğunu söyledi.

Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele'nin eski eşi Simon Konecki, sanatçının merakla beklenen ve çıktığı andan itibaren rekor üstüne rekor kıran yeni albümü '30'da, boşanmalarının ayrıntılarını anlatmasıyla ilgili konuştu. Hayır kurumu CEO'su Konecki, ünlü isimle ilişkisinin risklerini bildiğini ve onun şarkılarında kalbini ortaya koyan bir sanatçı olduğunu söyledi.

Daily Mail Online, Adele ve Simon Konecki'nin temsilcileriyle iletişime geçti. Temsilcilerin söylediğine göre; "Simon, Hollywood'da gözüken insanlardan değil, hayatını özel yaşıyor. Onlar çok modern bir aile dinamiğine sahipler ve herhangi bir kişisel gerginliğin oğulları Angelo'yu etkilememesi konusunda özverililer."

ADELE, BU HAFTA BOŞANMASIYLA İLGİLİ KONUŞMUŞTU

Bu haftanın başlarında Adele, eski eşi Simon'ı evliliğinin çöküşüyle ilişkilendirdiğini söylemişti ve "Bazı şeyler yokmuş gibi, bir fırtınanın içinde değilmişim gibi davranamam. Onu evliliğimin çöküşüyle ​​ilişkilendiriyorum ve bu nedenle evet, o fırtınanın bir parçası" demişti.

Şarkıcı, ardından ebeveyn olarak tek isteklerinin oğulları Angelo'nun mutluluğu olduğunu vurgulayarak, eski eşiyle yeni hayatlarında dengeli bir uyum yakaladıklarını söylemişti. Ona çok güvendiğini dile getirmişti.

Adele şimdilerde, ortak arkadaşlarının doğum günü partisinde tanıştığı, 39 yaşındaki spor menajeri Rich Paul ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN