Adım Farah dizisine ödüllü transfer! Sonunda yüzü görünecek! Bakın o isim kim çıktı!

Adım Farah dizisine ödüllü transfer! Sonunda yüzü görünecek! Bakın o isim kim çıktı!

Başrolünde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı Adım Farah dizisine ödüllü oyuncu transfer oluyor. Dizinin yeni bölümünde Kerim Şah'ın babası nihayet gün yüzüne çıkıyor. İşte Adım Farah’ın ödüllü transferi…

FOX TV'nin sevilen yapımları arasında yer alan Adım Farah dizisi her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitliyor.Yurt dışında çekilen bir filmin uyarlaması olarak ekranlara taşınan Adım Farah dizisi her hafta yeni bir maceraya atılıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna transfer olan ödüllü oyuncu herkesi meraklandırdı. İşte Adım Farah’ın ödüllü transferi…

ADIM FARAH HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Drama türünde ekranlara taşınan Adım Farah dizisi 2017 yılında Arjantin'de yayınlanan La Chica Que Limpia dizisinin Türkiye versiyonudur. 28 yaşındaki İranlı bir kadını canlandıran Demet Özdemir Farah karakteri ile ekranlara taşınıyor. Ülkesinden kaçmak zorunda kalan Farah, yasa dışı bir şekilde hayatını sürdürmeye çalışır. Karanlık işlerle uğraşan Tahir Lekesiz isimli bir adam ile hayatı kesişen Farah’ın bir anda tüm hayatı değişir.

kerim-sah.jpg

DİZİDEN FİNAL KARARI GELDİ


Etkileyici bir senaryo ile sezona giriş yapan Adım Farah dizisi başarılı bir oyuncu kadrosuna sahiptir. Dizi hem konusuyla hem de oyuncuları ile dikkat çeken dizinin 14 bölümüyle sezon finali yapacağı duyuruldu.

adim-farah-1.jpg

KERİM ŞAH’IN BABASI KİM?


Sezon finali için gün sayan Adım Farah dizisinde Kerim Şah'ın babasına hangi oyuncunun canlandıracağı ise merak konusu oldu. Uzun süredir konuşulan ancak hiçbir şekilde yüzü gösterilmeyen oyuncu izleyiciler arasında da tartışmalara neden oluyor. Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda Farah’ın oğlu Kerim Şah'ın babasını ödüllü bir oyuncunun canlandıracağı belirtildi. Kerim Şah'ın babasını canlandıracak oyuncunun Feyyaz Duman olduğu ortaya çıktı.

feyyaz-duman.jpg​​​​​​​

FEYYAZ DUMAN KİMDİR?

15 Haziran 1982 doğumlu olan Feyyaz Duman, Mardin'de dünyaya geldi. Yetenekli oyuncu 2021 yılında ilk kez Fotoğraf aldı bir sinema filminde kamera karşısına geçti. İlk oyunculuk deneyiminin ardından Show TV'nin sevilen yapımı İçerde dizisinde izleyici ile buluştu. Daha sonra Baraj ve Kadın gibi projelerde adını duyuran Feyyaz Duman, şimdi de Adım Farah dizisi ile izleyici karşısına geçmek için hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN