Adım Farah dizisinin final tarihi verilmişti! O oyuncudan kötü haber geldi, finale bir hafta kala diziden ayrılıyor

Adım Farah dizisinin final tarihi verilmişti! O oyuncudan kötü haber geldi, finale bir hafta kala diziden ayrılıyor

Adım Farah dizisi için final tarihi belli olmuştu! O oyuncudan final gelmeden kötü haber geldi! Final bölümüne 1 hafta kala diziden ayrılıyor...

Adım Farah dizisi, ikinci sezonuyla seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Çarşamba ve cumartesi günleri izleyicilerle buluşan dizi, senarist ve yönetmen değişikliklerine rağmen izleyicilerden tam not almıştı. Ancak, sonunda veda vakti geldi.

30 ARALIK'TA FİNAL VERECEK

adim-farah.webp

Dizinin senarist ve yönetmen değişikliklerinin ardından merakla beklenen final tarihi nihayet açıklandı. Adım Farah, 27. bölümüyle pazartesi günü ekrana veda edecek. Bu final bölümü, 30 Aralık'ta seyirciyle buluşacak.

DİZİDEN AYRILIYOR

feyyaz-duman-kimdir.jpg

Dizideki önemli karakterlerden Behram'ı canlandıran Feyyaz Duman ise veda vaktine hızla yaklaşıyor. Oyuncu, 26. bölümde izleyicilerle vedalaşacak. Adım Farah ailesinden ayrılacak olan Behram karakteriyle, dizinin heyecan dolu anları izleyicilere yaşatmaya hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN