AFAD yeni personellerini arıyor! O iller için duyuru yapıldı: 2021-2022'de KPSS'ye girenler...

AFAD yeni personellerini arıyor! O iller için duyuru yapıldı: 2021-2022'de KPSS'ye girenler...

Milyonlarca iş arayan gençler için güzel haber kurumdan geldi. Belirlediği şartları sağlayanlar için iş fırsatı sunan kurum 15 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Bu illerde yaşayanlar için iş başvuru detayları haberimizde.

Personel alımı yapacağını duyurulan AFAD müjdeli haberi verdi. 15 ilde 29 kadro için işe alım yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartlarını açıklayan kurum aynı zamanda sözlü sınav da yapacağını açıkladı. İşte personel alım şartları ve ayrıntılar yazının devamında.

afad personel alımı

AFAD İŞE ALIM DUYURUSU

AFAD açıkladığı duyuruda İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir, Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale, Denizli, Bursa, Ankara, Samsun, Konya, Muğla, Sakarya ve Kocaeli illerinde personel alacağını açıkladı. 29 kadro için alım yapılacağı, afet ve acil durum uzman yardımcısı alınacağı belirtildi. Belirlenen koşulları sağlayan kişiler başvuru yapmaya hak kazanacak. Ayrıca işe alım için sözlü sınav da yapılacağı açıklandı.

afad personel alımı

BAŞVURU KOŞULLARI VE TARİH

AFAD'ın personel alım duyurusuna başvuru yapmak isteyen vatandaşlar aşağıda belirlenen şartları sağlamalıdır.

- Kişinin en az lisans düzeyinde eğitimini tamamlamış olması gerekmektedir.

- 2021 ve 2022 KPSS P32 puan türünden en az 70 almış olmak,

-35 yaşını doldurmuş olmak,

-Erkek adayların askerlikle ilişiğinin kalmamış olması,

- Seyahate herhangi bir engeli olmaması,

- Görevi engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması,

-Devlet memurları kanununun koşullarını sağlıyor olmak.

-Aynı zamanda başvuruda bulunmak için şu bölümlerden mezun olmak gerekmektedir: Maliye, iktisat, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, işletme, siyaset bilimi, endüstri ilişkileri.

Başvuru şartlarını sağlayan kişiler için belirlenen son başvuru tarihi 31 Mart 2023 olarak açıklandı. Saat 10:00 - 17:00 saatleri arasında başvuru yapılabilecek. Aynı zamanda başvurular e-devlet, kariyer kapısı, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı'ndan yapılabilecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN