Ah Nerede Dizisi Reyting Tokadı Yedi! Nil Keser- Oktay Çubuk Son Şansı Kaçırdı! İşte Final Tarihi

Ah Nerede Dizisi Reyting Tokadı Yedi! Nil Keser- Oktay Çubuk Son Şansı Kaçırdı! İşte Final Tarihi

Star TV'de dizi sektörüne iddialı olarak giren Ah Nerede dizisinden kötü haber geldi. Nil Keser- Oktay Çubuk'un başrol oynadığı dizi reytinglere takıldı. Yapımdan ise final kararı çıktı. Bakın Ah Nerede hangi bölümde final yapacak? İşte detaylar.

1975 yılda Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun oynadığı Ah Nerede filmi Star TV'de yeni versiyonu ile dizi severlerin karşısına çıkmıştı. Başrollerinde Nil Keser ve Oktay Çubuk'un oynadığı dizi reytinglere takıldı. Beklenen başarıyı gösteremeyen dizinin final kararı alacağı iddia edildi. İşte ayrıntılar.

ahneredevahnerede.jpg

STAR TV'DE BİR AYRILIK DAHA

Dönemin en çok izlenen filmlerinden olan Ah Nerede Star TV'de yeni versiyonu ile çekilmeye başladı. Büyük bir merak uyandıran dizi beklenen performansı gösteremedi. Star TV'de izleyici ile buluşan eski Türk Filminden uyarlanan dizi reyting kurbanı oldu. İyi bir çıkış yapması öngörülen diziden kötü haber geldi.

ahneredenezaman.jpg

AH NEREDE FİNAL YOLCUSU

Star TV'de Cuma akşamları yayınlanan Ah Nerede dizisi izleyicide beklenti oluştururken, reytinglerde aynı performansı sağlayamadı. Başrollerinde Nil Keser ve Oktay Çubuk'un oynadığı dizide beklenti düştü. İki oyuncu için büyük bir fırsat sunan diziden final kararı çıkacağı bekleniyor.

ahneredefinalmi.jpg

NİL KESER VE OKTAY ÇUBUK BÜYÜK ŞANSI KAYBETTİ

Nil Keser ve Oktay Çubuk'un uyumu sosyal medya beğeni toplarken dizi 1975 tadını veremedi. Sosyal medyadan Keser ve Çubuk için destek mesajları gelirken, dizinin yaza damgası vuracağı kanaati vardı.

tarikakangulsenbubikoglu.jpg

Fakat beklenen olmadı. Dizide Zehra karakterini oynayan Nil Keser'in güzelliği sosyal medyayı sallarken partneri Oktay Çubuk ise son zamanlara en çok aranan isimler arasına girdi. İkili birbirine çok yakıştırılırken, dizide o tadı veremedi. Çift için bu dizinin büyük bir şans olacağı konuşulanlar arasındaydı. Kariyerlerinde iyi bir basamak olacak dizi reytinglere takıldı. İstenen ilgiyi göremeyen Ah Nerede dizisinin yakında final yapacağı iddia edildi.

ahnerede1-bolum.jpg

DİZİNİN KADERİ SON 2 BÖLÜMDE

Kulis iddialarına göre Ah Nerede dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Reytinglere takılan dizinin 7. bölümde final kararı aldığı yönünde bilgiler basına yansıdı. Final için son iki bölüm kalan dizide Oktay Çubuk ile Nil Keser için son bir fırsat olacak. İkili ellerine geçen bu şansı iyi değerlendirirlerse dizinin kaderi tekrardan yazılacak. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dizi finale gidecek mi? Nil Keser-Oktay Çubuk uyumu nasıl?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN