AHBAP deprem bölgesinde ne kadar harcama yaptı? Haluk Levent tek tek açıkladı: İşte AHBAP'a yapılan bağışların toplamı

AHBAP deprem bölgesinde ne kadar harcama yaptı? Haluk Levent tek tek açıkladı: İşte AHBAP'a yapılan bağışların toplamı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde ilk günden itibaren bölgedeki afetzedelere yardım eli uzatan AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, derneğe yapılan bağışların miktarını ve derneğin deprem bölgesinde yaptığı harcamaların tutarını açıkladı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelerek 50 bini aşkın vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremlerde bölgeye giderek ilk günden itibaren afetzedelere yardım eli uzatan AHBAP Derneği kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent, AHBAP Derneği'nin toplam gelirini ve derneğin deprem bölgesinde yaptığı harcamaların bedelini açıkladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Haluk Levent, AHBAP Derneği'nin bu zamana kadar yaptığı harcamaları ve derneğin planlarını anlattı.

Paylaşımlarında Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) tarafından AHBAP Derneği'yle ilgili denetim raporuna yer veren Haluk Levent şunları söyledi:

"Denetim raporu 6 -28 Şubat dönemini kapsamaktadır. Tüm dernek gelirimiz 2.994.991.715,49 TL'dir Deprem bölgesi mal/hizmet alımlarına ilişkin nakit çıkışları ise Şubat'ta 409.162.000 TL Mart'ta 361.841.944 TL Mart ayında sözleşmesi olan ve vadesi bekleyen ödeme ise 310.097.786 TL'dir.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MUAZZAM BİR PROJE AÇIKLAYACAĞIZ

Gelen bağışların kalanı için ise ihtiyaç önceliğine göre planlama devam ediyor. Önümüzdeki hafta muazzam bir proje açıklayacağız. Denetimler periyodik aralıklarla devam edecek, derneğimiz şubat ayı Denetim Raporunu paylaştığı gibi, diğer denetim raporlarını da yakında paylaşacak.

GELEN BAĞIŞLARIN 3'TE 1'İNİ KULLANDIK

40 gün içinde gelen bağışların 3'te 1'ini kullandık. Kalan parayı en yakın zamanda sağlıklı ve düzenli bir şekilde kullanacağız. 250'nin üzerinde fatura var ve hepsi denetimden geçti. Yakında da İçişleri Bakanlığı denetimine sunulacak. Bu 1 milyar TL ile neler yaptık? Aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Ahbap depolarından gün be gün ihtiyaç olan şehirlere sevkiyat yapılmaktadır. İrsaliyesinden teslim tutanağına kadar evraklarımız mevcut... TURMOB denetim ekibinin Şubat Denetim Raporu sonucuyla ilgili sunumunu sizlerle paylaşıyorum. Ayrıntılı denetim raporuna ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN