Ahbap soruşturmasında sular durulmuyor: Hayko Cepkin ile Cüneyt Özdemir birbirine girdi

Ahbap soruşturmasında sular durulmuyor: Hayko Cepkin ile Cüneyt Özdemir birbirine girdi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Ahbap soruşturması kapsamında adliyeye giden Hayko Cepkin'in basın mensuplarına gösterdiği sert tepki, gazeteci Cüneyt Özdemir ile arasında ipleri gerdi; ikilinin sosyal medya üzerinden birbirlerine yönelttiği ağır ifadeler gündeme damga vurdu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Ahbap soruşturması kapsamında kamuoyunun tanınan isimleri adliyeye çağrılmaya devam ediyor. Soruşturma dâhilinde bilgisine başvurulmak üzere İstanbul Adliyesi’ne giden ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, adliye girişinde kendisini görüntüleyen basın mensuplarına sert tepki gösterdi.

w3em4-1785307849-2383-w750-h537.webp

"HER ŞEYİ KÖPÜRTÜYORSUNUZ!"

Adliye kapısında gazetecilerin "İfade vereceksiniz" sözlerine sinirlenen Hayko Cepkin, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Bilgilerime başvurulacak efendim. Herkes 'İfade vereceksiniz' diyor, bu ne lan? Telefon açtılar, 'Bilgilerinize danışacağız' dediler. Her şeyi köpürtün anasını satayım. Abuk subuk haberlerinizle ortalığı kirletmekten başka bir şey bilmiyorsunuz."

lm4ff-1785308029-1929-w750-h1250.webp

CÜNEYT ÖZDEMİR’DEN SERT ELEŞTİRİ: "ŞU KİBRE BAKIN HELE!"

Hayko Cepkin’in gazetecilere yönelik bu çıkışı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, gazeteci Cüneyt Özdemir’den ünlü şarkıcıya çok sert eleştiriler geldi. Sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapan Özdemir, Cepkin’i kibirli olmakla suçladı:

'Şu kibre bakın hele! Gazetecileri küfürle azarlaması, savcıları küçümsemesi... Savcılar aramışlar 'Hayko Bey gelin ifadenize danışacağız' demişler meğerse! Öyle bir hava var ki adam adliyeye hesap sormaya geliyor sanırsın. 'Nasıl olsa bana bir şey olmaz' kafasının zirvesi. Özgüven patlaması!'

25bss-1785308054-8071-w605-h837.webp

POLEMİKTE VİTES BÜYÜDÜ: "CÜCÜLLATAM" YANITINA "KOF ÖZGÜVEN" ÇIKIŞI

Cüneyt Özdemir’in bu sözlerine Hayko Cepkin’den yanıt gecikmedi. Özdemir’e "Cücüllatam" diye hitap eden Cepkin, kendinden emin olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Aynen öyle cücüllatam çok Doğru tespit. Herkese nasip olmaz. İnsan kendisinin tertemiz ve mis gibi olduğunu bildiği zaman işte böyle salınarak giriyor her kapıdan içeri çooook şükür. Sonuçta iki tık fazla alayım diye insanların hayatlarını hiçe sayarak haber yapanlar için de bizim bir serzenişimizin olması çoook normal. Esas anormal olan Bunu sanki dev bir mağduriyete çevirip inlemeniz tek lafla hüzün kapladınız az daha eleştirilseniz ne olacaksınız acaba.”

jlaho-1785308128-5625-w594-h372-001.webp

Hayko Cepkin’in yanıtı üzerine Cüneyt Özdemir gerilimi daha da tırmandırarak sert bir paylaşım daha yaptı:

Müthiş bir kof özgüven! Savcılar güya buna danışıyor, ikramlarda bulunuyor kendi iddiasına göre… Gazeteciler zaten b*k! Bana da takma isimlerle sallıyor… (Adam hala kendi deyimiyle bir lafıyla herkesi inletiyor!) Yediği haltlardan en ufak bir utanma yok, mahcubiyet yok, suçluluk duygusu yok, özür yok! Hesap soran yok. E hepimiz müstahakız o zaman bu höyküren adamın kibrine! Bu adamlara yenilen bir devlet varken bana da gülmek düşüyor…

Hayko aynen devam kardeşim, bu devletin gücü senin gibi bir yüzsüze yetmiyorsa, sen bize ne kadar sallasan az!

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN