Ahmet Kural evlilik yolundan döndü! Sıla'dan sonra Çağla da olmadı "Bitti"

Ahmet Kural evlilik yolundan döndü! Sıla'dan sonra Çağla da olmadı "Bitti"

Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olan oyuncu Ahmet Kural, evlilik yolundaki ilişkisini de bitirdi. Avukat Çağla Gizem Çelik ile uzun yıllardır beraber olan Kural, ani kararla ayrıldı. Ayrılık nedeni ise merak konusu oldu. Bakın Ahmet Kural-Çağla Gizem Çelik ne paylaştı?

Ünlü şarkıcı Sıla ile yaşadığı şiddet olayından dolayı çok fazla tepki alan Ahmet Kural, Sıla tarafından mahkemeye verilmişti. Kadına şiddet suçlamasıyla gündemden düşmeyen Kural, sevgilisiyle de ayrıldı. Ani bir kararla ayrılık yaşayan ikilinin arasına ne girdi? İşte ortak paylaşımları.

kuralahmet.jpg

AHMET KURAL'IN 4 YILLIK İLİŞKİSİ BİTTİ

Sıla'dan sonra Avukat Çağla Gizem Çelik'le 4 yıldır beraber olan Ahmet Kural, evlilik yolundan döndü.

sila.jpg

İkilinin yakında nikah masasına oturması beklenirken, sosyal medya hesaplarından ayrılık kararlarını açıkladılar.

cagla.jpg

ORTAK PAYLAŞIM YAPTILAR

4 yıllık ilişkilerini dostça bitirdiklerini söyleyen eski sevgililer, "Ortak aldığımız bu karara ve sonrasındaki sürece herkesin saygıyla, hassasiyetle yaklaşacağına ve anlayışla karşılayacağına inanıyoruz." paylaşımı yaptı.

ahmetcagla.jpg

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMİYORLARDI! "ZORUNDA MIYIM?"

4 yıldır beraber olmalarına rağmen sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyen ikili açıklamalarıyla da şaşırtmıştı. Ahmet Kural'a takipleşmemesinin nedeni sorulunca Kural, "Sevgilim diye takipleşmek zorunda mıyız?" demişti.

Çıkan haberler sonrasında ikili sosyal medyadan takibe başlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN