Ahmet Mümtaz Taylan öyle bir soru sordu ki! Ünlü oyuncu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Ahmet Mümtaz Taylan öyle bir soru sordu ki! Ünlü oyuncu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Son dönemin başarılı oyuncularından Ayça Ayşin Turan, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Başarılı oyuncunun gözyaşlarına boğulduğunu gören hayranları ise üzüntüye boğuldu.

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te 2018-2020 yılları arasında izleyiciyle buluşan 'Hakan: Muhafız' adlı dizide 'Leyla Sancak' karakteriyle yıldızı parlayan son dönemin başarılı oyuncularından Ayça Ayşin Turan, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Son dönemin dikkat çeken oyuncularından Ayça Ayşin Turan, NTV ekranlarında ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla izleyiciyle buluşan 'Empati' programına konuk olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabında 6 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın kendisine sorduğu sorunun ardından gözyaşlarına boğuldu.

2018-2020 yılları arasında ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Hakan: Muhafız' adlı dizide 'Leyla Sancak' karakteriyle yıldızı parlayan Ayça Ayşin Turan, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ayça Ayşin Turan'ı gözyaşlarına boğan soru: 1 yıldır içeride ağlıyorum

"SANATIN HERHANGİ BİR DALINDA OLACAĞIM ÇOK BELLİYDİ"

Çocukluğundan bu yana sanata ilgi duyduğunu vurgulayan ünlü oyuncu "7 yaşında keman çalmaya başlamıştım. Sanatın herhangi bir dalında olacağım çok belliydi" dedi.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın kendisine yönelttiği "Sevdiklerin için her şeyi göze alır mısın?" sorusuna yanıt veren başarılı oyuncu “Sevdiklerim için her şeyi göze alabilirim" diye konuştu.

2021 yılının Kasım ayında babasını kaybeden ünlü oyuncu, Mümtaz Taylan'ın kendisine yönelttiği "Baban ile ilişkin nasıldı, onu kaybettikten sonra hayata bakışın değişti mi?" sorusuna gözyaşlarıyla yanıt verdi.

Ayça Ayşin Turan'ı gözyaşlarına boğan soru: 1 yıldır içeride ağlıyorum

"DIŞARIYA GÜLÜYOR AMA İÇİMDEN AĞLIYORUM"

Başarılı oyuncu, usta oyuncunun kendisine yönelttiği bu soruya "Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum." şeklinde yanıt verdi.

"EVLAT EDİNMEK İSTİYORUM"

Taylan'ın "Güzel bir çocukluk geçirdiğini söyledin. Çocuklarla aran nasıldır? Anneliğe bakış açın nedir?" sorusuna da yanıt veren başarılı oyuncu "Hem anne olmak hem de evlat edinmek istiyorum. Sadece doğurmak ile anne olunmadığını düşünüyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN