Aile dizisinin Aslanı asaletiyle herkesi kendine hayran bıraktı! Kıvanç Tatlıtuğ’un dişleri sosyal medyayı kırdı gerçirdi!

Aile dizisinin Aslanı asaletiyle herkesi kendine hayran bıraktı! Kıvanç Tatlıtuğ’un dişleri sosyal medyayı kırdı gerçirdi!

Aile dizisi ile ekranlara dönen Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Serenay Sarıkaya ile birlikte rol aldı Aile dizisinde herkesi kendisine hayran bırakan Tatlıtuğ’un dişleri de takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Işte Kıvanç Tatlıtuğ'un gündem olan o dişleri…

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi 2. bölümüyle ekranlarda yer aldı. Her hafta Salı günleri izleyici ile buluşan dizi ilk bölümüyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Başarılı 2 oyuncunun yer aldığı Aile dizisi gündemdeki sıcaklığını korurken Kıvanç Tatlıtuğ'un dişleri de sosyal medyayı salladı.

YENİ BÖLÜM İÇİN NEFESLER TUTULDU

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede bir araya getiren Aile dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Uzun süredir merakla beklenen proje 2. bölümü ile ekranlarda yer alırken izleyiciler de diziyi yakından takip ediyor. Dizide Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya ve Aslan karakterini hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, gerçek bir hikayeden uyarlanan diziyi ekranlara taşıyor.

aile-dizisi-aslan.jpg

30 bölüm olarak planlanan dizinin 2. bölümü ekranlarda yer alırken Nur Sürer, Levent Ülgen, Yüsra Geyik, Nejat İşler gibi yetenekli oyuncular da dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. 3. bölüm için heyecan doruklara çıkarken sosyal medyada da dizi hakkında yorumlar yapılmaya devam ediyor.

kivanc-aile.jpg
DİŞLERİYLE GÜNDEM OLDU

Dizide gösterdiği performansı ile tüm övgüleri üzerinde toplayan Kıvanç Tatlıtuğ dişleriyle de sosyal medyayı salladı. Yakışıklı oyuncunun hem imajı hem de yeni dişleri oldukça dikkat çekti. Kıvanç Tatlıtuğ'un dişlerine gelen yorumlar dikkat çekerken takipçileri yeni dişleri için şu ifadeleri kullandı:

kivanc-disleri.jpg
“Çürük olsa bile razıyız.”
“Mevzu bahis olan kişi Kıvanç Tatlıtuğ olduğu için altın bile kaplatsa yakışır.”
“Fayans diş lobisi Kıvanç Tatlıtuğ’u da ele geçirmiş.”
“İsterse önleri komple altın kaplatsın, biz beğeniyoruz.”
“Her türlü kabul, dişsiz de izleriz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN