Akrep Oğlak Başaklar dikkat! Sancılı günlere hazırlanın! İşte 30 Mart 2023 Perşembe günlük burç yorumları

Akrep Oğlak Başaklar dikkat! Sancılı günlere hazırlanın! İşte 30 Mart 2023 Perşembe günlük burç yorumları

30 Mart Perşembe günü Merkür etkisi Akrep, Oğlak ve Başak burçlarında etkisi gösterecek. İlişkisi olan burçlar karar verirken dikkat etmeli. Sağlık konusunda ise sancılı bir süreç yaşanabilir. İşte 30 Mart 2023 Perşembe günlük burç yorumları

30 MART 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Perşembe günü hayatınızdaki belirsizlikten memnun görünmüyorsunuz ve biraz netlik ve istikrar elde etmek için her şeyi deniyorsunuz.

Aradığınız cevaplar kimse tarafından verilmiyor olabilir ve devam etmeniz için iç güdülerinize güvenmeniz gerekiyor olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın bir arkadaşınızın davranışlarına dikkat etmelisiniz çünkü bugün oldukça çelişkili görünüyorlar. Bu durum kendisine zarar verebilir.

Bu, egzersiz yapmak ve evdeki her türlü aktivite için harika bir gün ama bunlarla meşgulken arkadaşınızla olan meseleyi unutmayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu Perşembe günü aşk hayatınızla çok meşgul görünüyorsunuz ve bu, gün boyunca ana odak noktanız olacak.

Sevdiğiniz kişiyle doğrudan bazı tartışmalara başlayacaksınız veya tartışmaları tetikleyecek bir şeyler yapmaya çalışacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün harika bir deneyim yaşanacak ve bunun üzerinizde gerçek bir etkisi olacak.

Bazı Yengeçler için bu deneyim, onların romantik yaşamlarıyla ilgili olabilir, diğerleri için bunun yalnızca kişisel bir anlamı olacaktır. Öğleden sonra, o kadar iyi bir ruh halinde olacaksınız ki sonunda ailenize bazı şeyler vaat edecek durumda olabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün, bir arkadaşınızın başına gelen olaya karşı verdiğiniz tepkiyi ve diğer bir arkadaşınızın aynı olaya veya benzerine verdiği tepkiyi karşılaştıracaksınız.

Keyifli ya da daha az keyifli bir durum söz konusu olabilir ama ne olursa olsun, bu fark size bazı sorular sorduracak ve sizi kendi davranışınızı analiz etmeye çalışan oldukça içe dönük bir ruh halinde bırakacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim, profesyonel yaşamınızı ön plana çıkaracak ve bu alan tam olarak en iyi sonuçları almak için çaba göstermeniz gereken yer olmalı.

Aynı zamanda öğrenecek en çok şeyinizin olduğu yer bu alan olacak. Dikkatinizin dağılmasına izin vermemelisiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Perşembe günü ilgi odağı olacaksınız. Bazı kişisel kaygılarınızı su yüzüne çıkarsa da bundan çok memnun kalacaksınız.

Bazı Teraziler kendilerini hayatın sanatsal yönüne daha yakın bulduklarından her türlü pratikliği bir kenara bırakabilirler.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Şu anda hayatınızda her şey parlak görünüyor, ancak sırf içinizden ortalığı karıştırmak geliyor diye olumsuzluklara odaklanmaktan kendinizi alamıyorsunuz.

Bu da elbette o gün neden böyle davrandığınızı anlayamayacak olan yakınlarınızı rahatsız edecektir. İş için yapmanız gereken bazı yükümlülükler bugün geç saatlere kadar çalışmanıza neden olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Mevcut eğilim sizin için oldukça kısıtlayıcı olacak. Resmi ya da değil, ailenizden ya da kendinizden gelen pek çok sınırlama varmış gibi hissedeceksiniz.

Belki de herkesi memnun etmek için biraz fazla çaba harcıyorsunuz ve bu yüzden onların istediğini sandığınız şeye göre hareket ediyorsunuz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yıldızlar, tam da ihtiyaç duyduğunuz alanlarda daha yaratıcı olmanıza yardımcı oluyor, ancak görünüşe göre odak noktanız çılgınca değişiyor.

Bu nedenle, şu anda odaklanmak istemediğiniz alanlarda harika fikirlerden yararlanıyormuş ve gerçekten önemsediğiniz alanlarda ilhamdan yoksun kalmış gibi görünüyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, sizi etrafınızdakilerle beraber daha analitik ve dikkatli düşünmeye itecek ama bencil tutumlarınızdan bir gecede kurtulamazsınız.

Günün büyük bir bölümünü herkesi dikkatli bir şekilde dikkate almaya çalışarak geçireceksiniz, ancak nihai kararlar yalnızca arzu ettiğiniz noktalarda etkilenecektir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Perşembe günü maneviyatınızla çok uyumlu görünüyorsunuz ve hayatın maddi yönlerine odaklanmak yerine bu alanla yakından bağlantılı faaliyetlere katılmayı tercih edeceksiniz.

Ve belki de bu dönemde sizden bazı beklentileri olduğu ve bunları karşılamanız gerektiği için partnerinizle aranız pek iyi olmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN