Aldatma dizisinin Güzidesi'nden ayrılma kararı! Kimse beklemiyordu

Aldatma dizisinin Güzidesi'nden ayrılma kararı! Kimse beklemiyordu

ATV ekranlarında yayınlanan Aldatma dizisi ilk bölümüyle çok konuşuldu. Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Ercan Kesal gibi isimlerin başrolünde oynadığı dizi sosyal meydanın gündemine düştü. Dizide Güzide karakterine hayat veren Vahide Perçin'den herkesi şaşırtan bir karar çıktı.

Yeni dizi furyasına katılan Aldatma dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla adında söz ettirmeye devam ediyor. Büyük bir merakla beklenen dizi ilk bölümüyle izlenme rekorları kırdı. Usta oyuncuların yer aldığı dizide başrol oyuncusu Vahide Perçin'den şoke eden bir karar geldi. Bakın usta oyuncu ne kararı verdi?

4341.jpg

VAHİDE PERÇİN'DEN ŞAŞIRTAN KARAR

Oyunculuğuyla hayran bırakan Vahide Perçin, ATV ekranlarında tekrardan sevenleriyle buluştu. Aldatma diziyle ekranlara gelen Perçin'e dair şoke eden bir karar çıktı. Perçin , Altın Kelebek Ödül Töreni'nden çekildiğini açıkladı. Bu karar magazin gündemine bomba gibi düştü.

800x599-bir-karsiyaka-fanatigi-vahide-percin-1518528214380.png

USTA OYUNCU GERİ ÇEKİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Son günlerde oylama sisteminden dolayı geri çekilme kararı alan sanatçılara Vahide Perçin de eklendi. Perçin, Altın Kelebek Ödül töreninde aday olarak gösterilen Perçin'den çekilme kararı aldı.

hunkar-yaman-crop-1580401484.jpg

ADALET VURGUSU

Usta oyuncun bu kararı sosyal meydanın gündemine düşerken, Altın Kelebek Ödül töreninden ayrılma kararını şöyle açıkladı:

"Altın Kelebek adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum. Adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum. Vahide Perçin… Saygılarımla…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN