Aleyna Tilki'den Gazze isyanı: Ama görüyorum ki zulüm son raddede

Masum sivilleri katleden İsrail zulmüne bir tepki de Aleyna Tilki'den geldi. Sosyal medyadan video paylaşan Tilki, çocukların öldüğünü hatırlatarak "Ama görüyorum ki zulüm zaten son raddede. Artık bitsin" diyerek isyan etti.

İsrail'in 10 Mayıs'ta başlattığı saldırılar sonucu yüzlerce sivil hayatını kaybetti. İsrail ordusu her geçen gün şiddetin dozunu artırarak zulme bir tepki de Aleyna Tilki'den geldi. Sosyal medyadan video paylaşan Tilki, çocukların öldüğünü hatırlatarak "Zulmü ve şiddeti daha çok çoğalmaması için normalde paylaşmam. Ama görüyorum ki zulüm zaten son raddede. Artık bitsin" diyerek isyan etti. 

"BİR İNSANI ÖLDÜRMEK NE DEMEK?"

Tilki, paylaştığı videoda şunları kaydetti: "Bir insanı öldürmek ne demek? Bir insanın yaşama hakkını elinden almak ne demek? Bunu hiçbir zaman anlamıyorum. Buna nasıl adapte oluyorlar? Bir insanı öldürmeye nasıl adapte oluyorlar? Buna nasıl seyirci oluyoruz?

"KAYBEDECEKLERİNİZİ DÜŞÜNMEYİN"

Neden Suudi Arabistan, Dubai, vs. bu olayı durdurmuyorlar? Neden ses çıkmıyor onlardan? Ya da Rusya neden ses çıkarmıyor? Neden milletler ses çıkarmıyorlar? İsrail'in kalbini kaybederler diye mi? Ki muhtemelen öyle... İnsan öldüren bir topluluğu kaybetseniz ne olur? Bu, bir kazançtır; karşı çıkın. Kaybedeceklerinizi düşünmeyin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN