Aleyna Tilki'den Icardi paylaşımı: Kalbimin orta yerine seni yazdım...

Aleyna Tilki'den Icardi paylaşımı: Kalbimin orta yerine seni yazdım...

Şarkıcı Aleyna Tilki, sarı kırmızılı ekibin Alanyaspor'u mağlup ettiği maçın ardından yaptığı paylaşımla dikkati çekti. Genç şarkıcı, Galatasaray'ın Icardi'li 'Ben kalbimin orta yerine seni yazdım...' paylaşımını 'Ben de' diyerek alıntıladı.

Şarkıcı Aleyna Tilki, Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Şarkıcı, Galatasaray'ın Icardi paylaşımını hikayesinde paylaştı.

Aleyna Tilki, Galatasaray'ın 'Ben kalbimin orta yerine seni yazdım...' paylaşımına Instagram hikayesinde 'Ben de' ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA YER ALMIŞTI

Ünlü şarkıcı, Galatasaray'ın 2018 yılındaki şampiyonluğunda şarkısı "O Sen Olsan Bari", Bafetimbi Gomis ile özdeşleşmiş ve camia için de popüler bir sanatçı haline gelmişti.

Öte yandan Aleyna Tilki, geçen sezonun şampiyonluk kutlamalarında da yer aldı.

Aleyna Tilki'nin paylaşımı şu şekilde:

142459826-aleyna-tilki-mauro-icardi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN