Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel yazılanlar karşısında çileden çıktı

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel yazılanlar karşısında çileden çıktı

Son zamanların popüler şarkıcısı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'i bir takipçisinin yazdığı soru çileden çıkarttı. Öztel, takipçisine verdiği cevap ile gündem oldu.

Aleyna Tilki'nin ailesi de en az başarılı şarkıcı kadar merak ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda eşinden boşanan anne Havva Öztel, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Öztel, son olarak Instagram hesabından takipçisine verdiği cevap ile gündeme geldi.

Soru- cevap yapıp, takipçilerinin yönelttiği soruları yanıtlayan Öztel, 'Çocuklarının başarısının arkasına saklanmak nasıl?' sorusu karşısında çileden çıktı. Sert bir dille cevap veren Anne Öztel, 'Kafanı k..ında mı taşıyorsun? Çocuklarımın başarısının arkasına neden saklanayım? Bilakis onları başarısı benim gururum benim başarım yetiştirdiğim çocuklar. Şundan emin olabilirsiniz onların karşısında her zaman başarılı bir anne örneği olmuştur' ifadelerini kullandı.

fhdfhdhdfhdf.jpg

Öztel'in bu cevabı sosyal medyada epey konuşuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN