Alişan ve Buse Varol'un evliliğindeki krizi Emine Erdoğan mı çözdü?

Magazin basınının gündemine ayrılacaklarına ilişkin haber bomba gibi düşen Alişan ve Buse Varol'un evliliğindeki krizi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan mı çözdü? İkili geçtiğimiz günlerde İstinye Park AVM'de el ele poz vererek aradaki buzların eridiği mesajı vermişti. Emine Erdoğan'ın değer verdiği Alişan ve Buse Varol'un ayrılacakları haberi sonrası çifti barıştırmak için devreye girdiği öne sürüldü.

Alişan ve Buse Varol'un evliliğinde ortaya doğum günüyle çıkan kriz geçtiğimiz günlerde ikilinin İstinye Park AVM'de el ele poz vermesiyle sona ermşti. Ayrılacaklarına ilişkin haber gündeme gelince tüm objektiflerin üzerine çevrildiği Alişan ve Buse Varol ikilisinden Alişan, ayrılık sürecinde "Dilekçeleri verdik, bizi bize bırakın ne olur yorum yapmayın. Her şey olup bittikten sonra ne diyecekseniz dersiniz" mesajı paylaşmış Buse Varol ise gazetecilerin ayrılıkla ilgili sorularına net cevaplar vermeden konuyu geçiştirmişti.

alisan-buse-varol.jpg

İkilinin evliliğinde neyin krize neden olduğu henüz ortaya çıkmamışken, Alişan ve Buse Varol'un arasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın düzelttiği iddia edildi.

emine-erdogan-s.jpg

ALİŞAN DEMET AKALIN'LA YOLLARI AYIRINCA TRT 1'DE KENDİ BAŞINA PROGRAM YAPMAYA BAŞLADI

Alişan'ın hayatı son bir yılda çalkantılı geçti. Şarkıcı önce Star TV'de yakın arkadaşı Demet Akalın ile birlikte sabah programını bitirdi. Düşük reytingler nedenyle spot ışıkları sönünce Demet Akalın, televizyon dünyasında kendi başına yürüme kararı aldı. Yemekteyiz isimli programı tek başına sunan Akalın, programda uzun ömürlü olamadan yolları ayırdı.

demet-akalin-alisan.jpg

Seyirciler Demet Akalın'ın program partneri 'Alişan ne yapacak?' diye beklerken Alişan kardeş acısıyla sarsıldı. Kardeşi Selçuk Tektaş'ın koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmesi Alişan'ı derinden yaraladı. Alişan kardeş acısı yaşarken her hafta Selçuk'un mezarına gidip dualar etti, Kur'an-ı Kerim okuttu. Her şeye rağmen hayatına devam eden Alişan, ekranlara TRT1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse isimli programı yapmaya başladı. İşler yoluna girdi derken magazin gündemine Alişan ile Buse Varol'un ayrılık haberi düştü. İkili arasında ipler kopma noktasına geldi.

alisan-selcuk-tektas.jpg

EMİNE ERDOĞAN ALİŞAN'A NASİHAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ikilinin boşanma haberini duyunca Alişan'ı arayarak 'evliliğine bir şans ver' nasihatinde bulundu. YouTube kanalında yayınlanan Al Sana Haber programında yorumculuk yapan magazin gazetecisi Nurcan Sabur, Alişan ile Buse Varol'un barışmasının perde arkasını anlattı. Emine Erdoğan'ın Alişan'a evliliğini kurtarması için tavsiyede bulunduğunu söyleyen Sabur, "Sayın Emine Erdoğan Alişan'ı da sevdiği için araya girerek Buse ile barışmasını istedi. Bu evliliği kurtarın çocuklar, gözden geçirin demiş" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN