Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman çifti ülkeyi terk etti! Sebebini duyanlar ise şaşkına döndü…

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman çifti ülkeyi terk etti! Sebebini duyanlar ise şaşkına döndü…

Birkaç sene önce evlenen ve iki çocuk sahibi olan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti, ülkeyi terk ettikleri haberleri ise gündeme bomba gibi düştü. Sebebini duyanlar ise şaşkına döndü. İşte ülkeyi terk etme sebepleri…

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi, magazin gündeminin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alıyor. Sevilen çiftin hem sosyal medya paylaşımları hem de projeleri yakından takip ediliyor.

Şimdilerde ise ülkeyi terk ettikleri haberleri ile gündem olan Abazi ve Sayışman çiftinin Arnavutluk’a taşındıkları öğrenildi. Çiftin taşınma kararı almalarındaki neden ise duyanları şaşkına çevirdi.

MEĞER TAŞINMA SEBEPLERİ…

Geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen Kahramanmaraş depremi sonrasında İstanbul depremi ülke genelinde büyük bir paniğe yol açtı. Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman çiftinin ise İstanbul depremine ilişkin yapılan korkutucu açıklamalar taşınmalarına neden oldu.

İstanbul’daki lüks evini kapatmayan Sayışman’ın eşinin memleketinin başkenti Tiran ve ülkenin tatil beldesi Dhermi'den ev satın aldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN