Amerikalıları çıldırtan zeka testi: İnsanların sadece %1'i resimdeki Şahin'i 11 saniye içinde buluyor...

Amerikalıları çıldırtan zeka testi: İnsanların sadece %1'i resimdeki Şahin'i 11 saniye içinde buluyor...

Bugün sizleri optik illüzyonu çözmeye çalışan insanlar arasında en çok Amerikalıların başarısız olduğu 'Şahin optik illüzyonu'nu çözmeye davet ediyoruz. Bu testi Amerikalıların sadece yüzde 1'i geçiyor.

Bugünün Optik İllüzyon mücadelesinde, konsantrasyon seviyenizi ve resimdeki herhangi bir gizli şeyi tespit etmek için ne kadar zaman harcadığınızı kontrol edeceğiz.

RESİMDEKİ ŞAHİNİ 11 SANİYEDE BULMALISIN

Sizlerle paylaşacağımız görüntü, siyah kayalıklı bir tepeye ait ancak fotoğrafın bir yerinde gizlenmiş bir şahin var. Senin görevin şahini 11 saniye içinde bulmak.

Optik illüzyon görüntüleri çok ilginçtir ve bakması çok kolaydır, ancak cevapları da aynı derecede karmaşıktır.

1-012.jpg

Bu optik illüzyonlar, gördüklerimizi nasıl algıladığınıza biraz ışık tuttuklarından psikanaliz alanının da bir parçasıdır. Bu optik illüzyon testine başlamadan önce görsele bir kez derinlemesine bakın çünkü gizli şahini bulmak için çok az zamanınız var.

TELEFONLARINIZDAKİ KRONOMETRELERİ AÇIN

Bu dikkat ve algı testine başlamadan önce telefonunuzda veya akıllı saatinizde 10 saniyelik bir zamanlayıcı ayarlayın. Başlat'a tıkladığınız zaman şahini aramaya başlamanız gerekiyor.

1-005.jpg

HAYDİ MÜCADELEYE BAŞLAMA ZAMANI

Resme dikkatlice bakın. Kayaların arasını tarayın ve sizden istenen şahini bulun.
Resimdeki gizli Şahini bulduysanız sizi tebrik ederiz ve bu meydan okumanın galibi sizsiniz. Değilse, hayal kırıklığına uğramayın, aşağıdaki resimde size çözümünü veriyoruz.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN