Ankara'da iş arayanlar dikkat! O üniversite çok sayıda personel alacak: Büro personeli, güvenlik, kütüphaneci...

Ankara'da iş arayanlar dikkat! O üniversite çok sayıda personel alacak: Büro personeli, güvenlik, kütüphaneci...

Ankara'da iş arayışında olanlara o üniversiteden müjdeli haber geldi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi büro personeli, spor uzmanı, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli, kütüphaneci, mühendis, tekniker, teknisyen kadrolarında alım yapacağını duyurdu. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alım şartları ve başvuru detayları...

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, resmi internet sayfası üzerinden yayınlanan iş ilanı üzerinden gerekli şartlar tek tek açıklandı. İlanın yayınlandığı tarih baz alınarak 15 gün içerisinde başvurularını rektörlüğe yapılması gerektiği bilgisi verildi. Alım yapılacak olan koruma ve güvenlik personel pozisyonu yerleşmesine hak kazananlardan sözleşme imzalanacağı tarihle beraber güvenlik kartlarının geçerlilik süresi biten adayların yerine yedeklerin çağrılacağı bilgisi verildi.

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANI

Yayınlanan kadrolar üzerinden teslim edilecek sertifikaların ilan gününden önceki bir tarihe alınmış olmasına dikkat edilir.

Spor uzmanı kadrosu üzerinden başvuruda bulunacaklar ise antrenörlük kademe düzeyinin başvuru yapacağı branşa uygun olması gerekir.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince, bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi üzerinden aykırı davranışta bulunanlar kurum tarafından feshedilebilir.

Ankara hacı bayram veli üniversitesi personel alımı

Hacı bayram veli üniversitesi iş ilanı

BAŞVURU AYRINTILARI

Lisans mezunları 2022 KPSS (B) Grubu KPSSP3 puanı esas alınacaktır.

Önlisans mezunları için 2022 KPSS (B) Grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) Grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Başvuruda bulunacak olan adaylar herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almamaları gerekir. Askerlik durumu olan erkek adayların ise ilişkisinin kesilmiş olmasına bakılıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN