Apar topar hastaneye kaldırılmıştı... Seren Serengil'den kötü haber geldi! Bardak taştı, artık olmayacak

Söylemezsem Olmaz programında ortalık fena karıştı. Dün canlı yayında Bircan Bali ile tartışan Seren Serengil'in çenesi kitlenmiş ve hastanelik olmuştu. Apar topar hastaneye kaldırılan Serengil, tedavi altına alınmıştı. Seren Serengil'in bugün programa çıkmaması ise hayranlarını şoke etti. Kafalarda 'Seren Serengil programdan kovuldu mu?' sorusu geldi. Gelen haber ise hayranlarını kahretti. Bakın neler olmuş?

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Seren Serengil'den kötü haber var. Dün Söylemezsem Olur programında Bircan Bali ile tartışan ve o esnada çenesi kitlenen Seren Serengil, apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan Seren Serengil, bugün ki canlı yayına katılmadı. Hayranları ise 'Seren Serengil programdan kovuldu mu?' sorusunu gündeme taşıdı. Gelen son bilgiler ise herkesi kahretti. Artık olmayacak!

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil, Bircan Bali ile yaşadığı tartışma sonrası çenesi kitlenmiş ve canlı yayını terk etmek zorunda kalmıştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Serengil, tedavi altını alınmıştı.

dsvsdv-2.jpg

HAYRANLARI GELEN HABERLE YIKILDI

Hastanede tedavi altında tutulan Seren Serengil'in sevgili Mustafa Rahman Tohma, ünlü yorumcunun şuur bulanıklığı yaşadığını belirterek, "Sabah gayet iyiydi. İşine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18/10. Şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3 kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim ve sizlerle paylaşacağım." açıklamasında bulundu.

b56.jpg

SEREN SERENGİL PROGRAMDAN KOVULDU MU?

Yaşanan olayların ardından Seren Serengil, bugün ki Söylemezsem Olmaz programına çıkmadı. Herkes Seren Serengil'in neden programa katılmadığını merak ederken henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak ortaya atılan iddialara göre Serengil'in program yapımcısıyla tartışarak programdan kovulduğu belirtildi.

sdvdsvs-2.jpg

Ebru Yaşar ile arası iyi olmayan Serengil'in programında şarkıcıyla ilgili bir haber yayınlatmak istemediği bunun üzerine de yapımcı Bilal Özbilge ile tartıştığı iddia edildi. Tartışmanın kısa sürede büyüdüğü ve Özbilge'nin Serengil'in üzerine yürüdüğü sosyal medyada konuşulan iddialar arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN