Apar topar hastaneye kaldırılmıştı: Türker İnanoğlu'ndan sevindiren haber

Apar topar hastaneye kaldırılmıştı: Türker İnanoğlu'ndan sevindiren haber

Geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer alan yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu'ndan sevindiren haber geldi. Bir süredir solunum rahatsızlığı da yaşayan İnanoğlu'nun hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Yeşilçam'ın 'Bay Sinema' lakaplı yapımcısı Türker İnanoğlu'ndan gelen haber herkesi derinden üzmüştü. Türk sinemasının efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğu'nun eşi ve ünlü oyuncu İlker İnanoğlu'nun babası olan Türker İnanoğlu, uzun süredir kanser tedavisi görüyor ve bir kan hastalığı ile mücadele ediyordu.

İnanoğlu, iki hafta önce solunum rahatsızlığı ve kalça kırığı nedeniyle nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Daha önce bel fıtığı ameliyatı olan İnanoğlu'nun evde düşmesi sonucu kalçasında kırık oluşmuştu.

AMELİYAT EDİLEMEDİ

Vücudunda oluşan enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemeyen Türker İnanoğlu, dün taburcu olmasının ardından evine gitti. Bir süre evinde istirahat edecek olan İnanoğlu’nun ameliyatına bir hafta sonra yapılan kontroller sonucunda karar verileceği öğrenildi.

DOKTORLAR RİSKLİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDU

2018’de sinema dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’ne layık görülen ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu'nun ameliyat olup, olamayacağına kan hastalığının seyrine göre karar verilecekti. Zira doktorları kan hastalığının devam etmesi durumunda ameliyatın riskli olabileceğini düşünüyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN