Seren, Bircan ve Arto'ya savaş açtı! Programdan kovdurmuşlardı

Seren, Bircan ve Arto'ya savaş açtı! Programdan kovdurmuşlardı

Söylemezsem Olmaz programından ayrıla Seren Serengil, kendisi hakkında asılsız söylemlerde bulunduğu iddiasıyla eski çalışma arkadaşlarını mahkemeye verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Serengil, Arto, Bircan Bali, Bilal Özbilge ve Deniz Akkaya için uzaklaştırma kararı aldırdı.

Yıllardır Beyaz TV ekranlarında yorumculuk yapan Seren Serengil, yaşadığı mobing yüzünden 3 kez hastanelik olmuştu. Çenesi canlı yayında tutulan Serengil'in işine de son verilmişti. Serengil ise kovulmadığını açıklayarak kendi istediğiyle ayrıldığını belirtmişti. Tüm bunların sonrasında ünlü yorumcu eski çalışma arkadaşları hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

soylemezsem-olmaz.jpg

SEREN SERENGİL'DEN ATAK ÜSTÜNE ATAK! KOVULMUŞTU

Beyaz TV ekranlarında yaptığı yorumlarla Hadise başta olmak üzere çok sayıda ünlünün özel hayatı hakkında ilginç yorumlar yapan Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programından ayrıldı. Yurt dışına giden Seren, ülkeye hızlı bir giriş yaptı.

denz.jpg

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Canlı yayında ve sosyal medya hesaplarından kendisini hedef alan Arto, Bircan Bali, Yapımcı Bilal Özbilge ve Deniz Akkaya hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

seren.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN