Araba fiyatına satılıyor! Rakamlar dudak uçuklatıyor! 'Bu işin bağımlıları var'

Araba fiyatına satılıyor! Rakamlar dudak uçuklatıyor! 'Bu işin bağımlıları var'

Bir mobilya fuarındaki ürünlerin fiyatları herkesi şoke etti. Sadece yemek odası, koltuk takımı ve yatak odasından oluşan 3'lü bir setin fiyatı bile 600 bin TL. İşin içine detaylar girince bu fiyat katlanıyor. Bir mobilya satıcısı "Fiyat aralığı 100 bin ile başlıyor 300 bine kadar gidiyor setler. Bu fiyat 1,5-2 milyona kadar çıkabiliyor. Lükste sınır yok, bu işin bağımlıları var" dedi..

İstanbul'da bulunan bir mobilya fuarındaki fiyatlar görenleri şoke etti. Neredeyse araba fiyatına satılan mobilyalar, pırlanta süslemeler, altın detaylarla bezenmiş. Eskiden ev alınabilen rakamlara bu fuardan artık sadece birkaç parça mobilya alınabiliyor.

mabilydg.jpg

Lüks mobilyada fiyat sınırlaması yok. Yemek odası, koltuk takımı ve yatak odasından oluşan 3'lü setin fiyatı yaklaşık 600 bin TL. Ancak standartların dışına çıkıldığında ve ekstra bazı detaylar eklenince bu 3'lü setin fiyatı 1 milyon 200 bin TL'ye çıkıyor.

avize.jpg

ALTIN KAPLAMALILAR FAVORİ

Fox Haber'de yer alan habere göre; parası olan fiyatına bakmadan alıyor. İstanbul'daki mobilya fuarına fiyatı yüz binlerce TL'yi bulan bu ürünler damgasını vurdu. Altın kaplamalı ürünler yine gözde.

koltukfg.jpgBir mobilya satıcısı konuyla ilgili: "Müşteriler üst segment ürünlere talepte bulunuyor. Fiyat aralığı 100 bin ile başlıyor 300 bine kadar gidiyor setler. Bu fiyat 1,5-2 milyona kadar çıkabiliyor. Lükste sınır yok, bu işin bağımlıları var. Onlar geldiğinde standardın dışına çıkıyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN