Arif Verimli'den Müge Anlı'yı küplere bindirecek açıklama! Apar topar ayrılmıştı: Kanalın sırrını ifşa etti!

Arif Verimli'den Müge Anlı'yı küplere bindirecek açıklama! Apar topar ayrılmıştı: Kanalın sırrını ifşa etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bu kez de uzman psikiyatrist Arif Verimli ile gündeme geldi. Katarsis programına katılan Arif Verimli Müge Anlı'yı kızdıracak ifadelerde bulundu. Özel hayatı ile ilgili dikkat çeken ifadelerde bulunan verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. İşte Arif Verimli'nin o açıklamaları…

Geçtiğimiz süreçte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzman psikiyatrist olarak yer alan Arif Verimli program hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gökhan Çınar'ın Katarsis programına konuk olan verimli sözleriyle Müge Anlı'yı kızdıracak açıklamalarda bulundu. İşte Arif Verimli'nin o açıklamaları…

ARİF VERİMLİ'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Gökhan Çınar'ın “Nasıl bir eve doğduğun?” sorusuna cevap veren Verimli, 4 çocuklu bir ailenin son çocuğu olduğunu ifade etti. Anne ve babasından inanılmaz bir sevgi gördüğünün altını çizen Verimli, annesini kaybettiğini dile getirdi. Annesinin 50 yaşında enfarküsten vefat ettiğini söyleyen Arif Verimli, “Anne evdeyken pek bir şey anlaşılmıyormuş ama onu toprağa koyduktan sonra eve gelince içim cız etti. Sizi var eden birisinin olmayışı büyük üzüntü…” şeklinde konuştu. Daha sonra babasının kendisini sevecek ve yardım edebilecek birini istemesi nedeniyle evlendiğini belirten Verimli, babasının evlendiği kişiye ilk başta anne demenin zor olduğunu daha sonra bu duruma alıştığını ifade etti.

arif verimli

İNSANLAR BİLGİSİZ

Medya sektörü içerisine giriş sürecini anlatan Arif Verimli, ülkemizdeki milyonlarca kişinin bilimsel Bilgiden yoksun olduğunu aktardı. Vatandaşlara doğru bilgiyi öğretmeyi ve kötü yargılardan sıyırmayı kendisine amaç edindiğini belirten Verimli, medyayı bu amaçla kullandığını söyledi.

HAKKINDA YALAN HABER ÇIKTI

''Hakkınızda en son çıkan yalan haber neydi?'' sorusunu yanıtlayan Arif Verimli, kendisinin kaza yaptığını ve kazada kullandığı aracın ikinci el bir araç olduğunu belirtti. Bir gazetede ise 'Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimi Arif Verimli lüks aracıyla kaza yaptı' diye bir haberin çıktığını aktardı. Haberi gördüğünde çok sinirlendiğini vurgulayan Verimli, hemen Gazeteciler Cemiyeti’ne başvuru yaptığını söyledi. İsteğinin yerine getirilmediğini aktaran Arif Verimli, “O yalan haberi yedik yani. Bunu hiç unutmuyorum'' dedi.

Arif verimli müge anlıyı kızdıracak

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMINI ANLATTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Arif Verimli, orada olanların toplumun gerçeğini yansıtmadığını söyledi. Davranış bozukluğu bulunan bir tutam insanı getirerek bin kişiye izlettiklerini ifade eden Verimli, toplumun o olmadığını ancak bu durumdan pişman da olmadığını aktardı. Arif Verimli, “Oraya, 'şu davranışı böyle yaparsak daha iyi sonuç alırız' gibi bir misyonla başladım fakat sonra ayrıldım. Onlara başarılar diliyorum'' diyerek konu hakkındaki değerlendirmelerini sonlandırdı.

ARİF VERİMLİ YENİDEN PROGRAM YAPACAK MI?

Ünlü psikiyatristin yeniden ekranlarda yer alıp almayacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Uzman psikiyatrist birçok programdan teklif aldığını aktardı. Fakat televizyonculuk ve yeni teknolojilerin değer kaybettiğini belirten Verimli, başka mecralar olduğunu ve daha verimli kullanılabildiğini sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN