Arka Sokaklar final mi yapıyor? Yıllara meydan okuyan dizi için şok karar! O dizi yayından kaldırıldı!

Arka Sokaklar final mi yapıyor? Yıllara meydan okuyan dizi için şok karar! O dizi yayından kaldırıldı!

Uzun zamandır televizyon ekranlarında olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünün olmayışı seyircide merak uyandırdı. Peki Arka Sokaklar dizisi final mi oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve senelerdir Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü yayınlanmadı. Peki Arka Sokaklar dizisi bitti mi? Arka Sokaklar dizisi neden yeni bölümü yok? Arka Sokaklar dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ BİTTİ Mİ

Arka Sokaklar dizisinin iki haftadır yeni bölümü ekranlara gelmiyor. Dizinin yeni bölümlerinin olmadığını gören seyirci merakla dizinin bitip bitmediğini araştırmaya başladı. Arka Sokaklar dizisinin yapımcı Türker İnanoğlu rahatsızlığından dolayı 45 gün yeni bölümünün olmayacağı açıklandı. Erler Film şirketi izi ile ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Kanal D ekranlarında 638 bölümdür yani 17 senedir aralıksız olarak yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar yapımcı Türker İnanoğlu rahatsızlığından dolayı 45 gün yayınlanmayacaktır. Dizi en kısa zamanda seyircisiyle buluşacaktır.'

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM

Dizinin yeni bölümünün kesin olarak hangi tarihte yayınlanacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN