Armağan Çağlayan Türkiye'yi kahreden haberi gözyaşları içinde duyurdu: Acı içinde...

Armağan Çağlayan Türkiye'yi kahreden haberi gözyaşları içinde duyurdu: Acı içinde...

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan Armağan Çağlayan, 15 Ekim'de hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı'yı '196Sekiz' adlı Youtube kanalında ağırladı. Ünlü televizyoncu programda gözyaşlarına hakim olamadı.

Son dönemde '196Sekiz' adlı Youtube kanalında ağırladığı konuklarla adından söz ettiren Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde "Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım." açıklamasında bulunarak kansere yakalandığını açıklayarak hayranlarına kötü haberi vermişti.

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi devam ederken vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu sebebiyle 15 Ekim'de hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı'yı '196Sekiz' adlı Youtube kanalında ağırlayan ünlü televizyoncu Çağlayan, gözyaşlarına hakim olamadı.

Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğmuştu! Billur Kalkavan'ın son günlerini anlattı: Sağ gözü sağ tarafa dönmüyordu...

"BİLLUR KALKAVAN'IN VEFAT ETTİĞİ GÜN..."

Merhum sanatçı Billur Kalkavan'ın vefat ettiği gün akciğerinde bir kitle bulunduğunu açıklayan Armağan Çağlayan, duygusal anlar yaşayarak "Billur Hanım'ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda, sanki bende o gün birşey bulunmamış gibi hissettim. Çok acayip bir duygu." dedi.

whatsapp-image-2022-11-26-at-12-50-50.jpeg

"ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM"

Acı çekmekten korktuğunu açıklayan Armağan Çağlayan, "Ben de Billur hanım gibi chek-up'a gittim ve chek-upta çıktı. Şimdi mesela korkuyor muyum? Hayır! Bir tek şeyden korkuyorum. Acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşündü. Ama tam olarak ne öyle diyorlar, ne de böyle diyorlar..." diye konuştu.

"BUNU RAHAT RAHAT ATLATIRSINIZ"

Çağlayan'ın gözyaşlarına boğulduğunu gören Bahadırlı araya girerek Çağlayan'a "Doğru söylüyorlar. Çünkü süreci de anlatayım... Pet scan çektikleri zaman, pette çıksa bile aslında bunun gerçekte ne olduğu biyopsi yapılınca, türüne, genetiğine bakacaklar. Çözülebilir. Ameliyatla alıp hallediyorlar. Hiç endişe etmeyin. Bunu rahat rahat atlatırsınız" şeklinde moral verdi.whatsapp-image-2022-11-26-at-14-30-38.jpeg

"HİÇ ENDİŞE ETMEYİN"

Sözlerine devam eden Bahadırlı, Çağlayan'ın kanseri yeneceğine inandığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Paralelde biz bunu yaşarken dört arkadaşımın babası da akciğer kanseri ve bir şekilde çözüp atlattırlar. Duygulanmanız çok güzel, asıl problemin, duygusal tıkanıklığı, nereden yaşadığınızı bulup, onu almakla alakalı bir problem varsa hayatınızda, onu çözmeye odaklanmak yeniden... Billur'un da yapmak istediği 'Bu bana bir öğreti için geldi. Ben dersimi alıyorum ve hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum' motivasyonu vardı ve bunu anlatmak istiyordu. Yeni versiyonunuzda, yeni Armağan Çağlayan versiyonunuzda, hayatta belki daha iyi şeyler yaparak, daha çok kişiye ışık olarak, yeni versiyonunuzla yol alacağınızı düşünüyorum. Bu çok güzel bir uyarı. Ben de ölüme yakın tecrübe yaşayınca keşfettim. Bazı şeyleri sevdikçe öğreniyoruz. Hiç endişe etmeyin"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN