Aselsan'dan Mart sonu iş ilanı! Yüksek maaşla o branşlardan alım yapılacak: KPSS şartı yok!

Aselsan'dan Mart sonu iş ilanı! Yüksek maaşla o branşlardan alım yapılacak: KPSS şartı yok!

Aselsan, Mart ayı içerisinde personel alımı yapacak kurumlar listesine yeni bir ekleme yaptı. Şirket, 4 farklı branşta yüksek maaş ile personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İş başvurusu için gereken detaylar ve şartlar ise şu anda açıklanmış durumda. İşte detaylar...

Aselsan, yüksek maaşla birlikte 4 farklı branşta personel alımı yapacağını açıklamıştı. Şirketin personel alımı için aranan başvuru şartları da belli oldu. Adayların başvuru yapabilmek için en az lisans mezunu olmaları, ilgili alanlarda tecrübeli olmaları ve İngilizce bilgisine sahip olmaları gerekiyor. Ayrıca adayların askerlikle ilişiği bulunmamalı ve sağlık sorunu olmamalıdır. Branş alanları ise; Elektrik-Elektronik Mühendisi, Yazılım Mühendisi, Makine Mühendisi ve Fizik Mühendisi olarak belirlenmiştir.

PERSONEL ALIMI DETAYLARI PAYLAŞILDI

aselsan

Aselsan, personel alımı yapacağı 4 farklı branşı duyurdu ve bu duyuruyla birlikte iş arayanlar, alımla ilgili detayları öğrenmeye başladı. Şirketin açıklamasına göre, belirli şartları taşıyan herkes başvuru yapabilir. Ancak, ilana göre bazı şartlar değişebilir. Başvuru yapılacak branşlar ise şunlar: Mühendis, teknisyen, üretim planlama mühendisi ve program kalite mühendisi.

Tam zamanlı çalışma düzeninde çalışacak olan personellerin Ankara'da ikamet etmeleri bekleniyor.

PERSONEL BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

Aselsan, personel alımı yapacak adayların taşıması gereken şartları açıkladı. Mühendislik pozisyonu için başvuru yapacak olan adayların iletişim yeteneklerinin yüksek olması ve bilgi paylaşımına açık olmaları talep ediliyor. Ayrıca ekip çalışmasına yatkın olmaları ve teknolojik gelişmeleri takip etmeleri de aranan şartlar arasında yer alıyor. Başvuru yapacak adayların öğrenmeye açık olmaları da önemli bir kriter. Adayların, mezun oldukları üniversitenin mühendislik, teknoloji fakültesi, elektrik elektronik, endüstri mühendisliği, elektronik ve haberleşme, makine veya bilgisayar bölümlerinden lisans eğitimi almış olmaları gerekiyor.

Program kalite mühendisliği pozisyonu için başvuru yapacak adayların ise endüstri mühendisliği, elektronik mühendisliği, mekatronik mühendisliği, yüksek mühendislik veya makine mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları aranan şartlar arasında yer alıyor. İngilizce seviyesinin de iyi olması beklenen adayların kadın ya da erkek olmaları fark etmeksizin başvuru yapabilecekleri konusunda açıklama yapıldı. Her pozisyon için tam zamanlı çalışma ve Ankara'da ikamet etme şartları aranmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN