Aslı Enver kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Masmavi gözleri ile kendine hayran bıraktı…

Aslı Enver kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Masmavi gözleri ile kendine hayran bıraktı…

Ünlü oyuncu Aslı Enver kızı Elay’ın yüzünü ilk defa gösterdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu paylaşımlara yorum yağdı. Küçük Elay masmavi gözleriyle adeta kendine hayran bıraktı. İşte detaylar…

Hem oyunculuğuyla hem özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Aslı Enver, geçtiğimiz yıl Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin evliliklerinden Elay isminde bir kız çocuğu olurken ünlü oyuncunun takipçileri Elay’ın fotoğraflarını çok merak ediyordu. Henüz kızının yüzünü hiç göstermeyen Enver, sonunda beklenen paylaşımı yaptı.

yeni-proje-13.jpg

GÖZLERİYLE HAYRAN BIRAKTI

Aslı Enver, kızını kucağına aldığı günden beri yüzünü göstermeden sevimli paylaşımlar yapıyordu. Takipçileri ise merakla Elay’ın yüzünü görmeyi beklerken ünlü oyuncu sonunda ezber bozdu ve kızını gösterdi.

capture-20240310155947120.jpg

Sosyal medyada Elay’ın fotoğrafı büyük ilgi görürken ünlü oyuncunun takipçileri paylaşımlara resmen yorum yağdırdı. Kullanıcılar, "41 kere maşallah", "Güzellik anneden", "Çok güzel maşallah" yorumlarında bulundu.

capture-20240310155955069.jpg

capture-20240310160002849.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN