Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu

TamerKaradağlı, Kaan Urgancıoğlu ve Özcan Deniz’den sonra bu kez Asuman Krause, ev kriziyle gündeme geldi. Krause, esasen Kocaeli’nde oturduğu ve Etiler’deki evini keyfi amaçlı kullandığı iddiasıyla 9 yıllık kiracısı Serpil U.’ya tahliye davası açtı.

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne açılan davaya göre sunucu, oyuncu ve eski manken Asuman Krause, Etiler’deki evini 2014 yılında Serpil U.’ya kiraladı.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, Serpil U. kızının mezuniyetinden sonra bu evde yazlık amaçlı haftada bir gün konaklamaya başladı. Esasen İzmit’te yaşayan Serpil U.’nun eşinin işyeri de İzmit’te bulunmaktaydı.

İddiaya göre, Uskumruköy'deki evinde tadilat olacağı için Etile'deki evine taşınmak istedi ve kiracısı Serpil U.'ya evden tahliyesi için noterlik aracılığıyla ihtarname gönderdi. İhtarnameye cevap alamayan Krause, mahkemeye başvurarak "tahliye" ve "kira bedelinin arttırılması" davalarını açtı.

Krause'nin avukatı İsmail Durak dava dilekçesinde kiracının tahliye olmaması halinde kra bedelini aylık 25 bine yükseltilmesini talep ettiklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN